Football Talk

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν οι διεθνείς και ο... Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: Επέστρεψαν οι διεθνείς και ο... Χατζηθεοδωρίδης
Με νέα πρόσωπα τους Αλεξανδρόπουλο, Πούγγουρα, αλλά και τον Χατζηθεοδωρίδη που επανήλθε σε φουλ ρυθμούς, ολοκληρώθηκε η δύσκολη προπόνηση της Πέμπτης (14/10) λόγω βροχής στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε στην προπόνηση της Πέμπτης να γυρίζουν στην ομάδα οι Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Αχιλλέας Πούγγουρας. Οι δύο παίκτες έλειπαν με την Εθνική Ελλάδας τις προηγούμενες ημέρες.

Παράλληλα, σε φουλ ρυθμούς επέστρεψε κι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Ο αριστερός μπακ των «πράσινων», ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Τον οποίο ξεπέρασε και είναι πλέον στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού.

Από εκεί και πέρα, στο «Γ. Καλαφάτης» οι δυσκολίες λόγω της βροχής ήταν αρκετές. Αλλά μέσα στα ακραία καιρικά φαινόμενα που επικρατούν, στον Παναθηναϊκό στάθηκαν και τυχεροί. Αυτό γιατί η καταιγίδα άρχισε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης.

Η ένταση στο πρόγραμμα ήταν μειωμένη. Μετά την προθέρμανση, ακολούθησε κορόιδο, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ατομικά γυμνάστηκαν Διούδης, Κουρμπέλης, Μπεκ, ενώ ο Μακέντα συνέχισε τη θεραπεία του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0