Football Talk

Ποτέ δεν είναι εύκολα για τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες»

Ποτέ δεν είναι εύκολα για τον Ολυμπιακό στους «Ζωσιμάδες»

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά, με τον Μαρτίνς στον πάγκο, στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον απολογισμό έως τώρα να είναι δύο ισοπαλίες και μια οριακή νίκη των «ερυθρόλευκων».

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος



Μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον
Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα και να ξεκινήσει να χτίζει ένα σερί με στόχο να επιστρέψει και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, οι Πειραιώτες θα πάνε σε μια έδρα που τα τελευταία χρόνια τους προκαλεί μεγάλες δυσκολίες.

Ένα γήπεδο όπου οι πρωταθλητές πήγαν να παίξουν δύο φορές πέρυσι και δεν κατάφεραν κερδίσουν. Αρχές Οκτώβρη για το πρωτάθλημα έμειναν στο 1-1 με τον Ελ Αραμπί να ισοφαρίζει το γκολ του Παμλίδη, ενώ τέλη Απρίλη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου το σκορ ήταν ίδιο με τους γηπεδούχους να προηγούνται ξανά με τον Εραμούσπε και τους Πειραιώτες να απαντούν με τον Χασάν.

Μοναδική νίκη του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς στον πάγκο στους «Ζωσιμάδες» είναι αυτή τον Γενάρη του 2019 με σκορ 2-1 και τον Χριστοδουλόπουλο να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Καθόλου τυχαία, ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει ένα πολύ απαιτητικό ματς, με το οποίο αρχίζει μια κρίσιμη τριάδα αγώνων καθώς ακολουθεί μεσοβδόμαδα η «μάχη» στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0