Football Talk

Ολυμπιακός: Επιστροφές και χαμόγελα στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Επιστροφές και χαμόγελα στο Ρέντη
Με την επιστροφή στις προπονήσεις ο Πέδρο Μαρτίνς είδε με ικανοποίηση τους Εμβιλά και Ονιεκούρου να τίθενται στη διάθεση του ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα οι Ρόνι Λόπες και Γκάρι Ροντρίγκες πλησιάζουν τον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Αρκετούς λόγους για να χαμογελάει είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με την επιστροφή στις προπονήσεις. Μπορεί, λόγω εθνικών ομάδων, να έχουν μείνει ελάχιστοι στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει σιγά σιγά τα προβλήματα να ελαχιστοποιούνται. 

Ο Γιάν Εμβιλά δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος ακόμα και για την Κυριακή στους “Ζωσιμάδες”, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Χένρι Ονιεκούρου που επίσης έβγαλε χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα. 

Την ίδια ώρα, άρχισαν και οι επιστροφές των διεθνών, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το Πράσινο Ακρωτήρι και να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση συγκριτικά με τους υπόλοιπους εξτρέμ για να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού την Κυριακή. Ο 31χρονος άσος έπαιξε ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια με την Εθνική του ομάδα και εκτός απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.  

Παράλληλα, η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, έδωσε την ευκαιρία στον Ρόνι Λόπες να καλύψει αρκετό από τα χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης και άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν το καλό του πρόσωπο. Εξάλλου με το πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό (ΠΑΣ έξω, Άιντραχτ έξω, ΠΑΟΚ μέσα) είναι βέβαιο πως όλοι θα χρειαστούν. 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0