Football Talk

Βεράτι: «Θα μείνω για πάντα στο Παρίσι»

Βεράτι: «Θα μείνω για πάντα στο Παρίσι»
Ο Μάρκο Βεράτι αποτελεί έναν από τους κινητήριους μοχλούς της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να κάνει την διαφορά σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Ιταλός μέσος στο «France Info» έσπευσε να αποθεώσει τον Λιονέλ Μέσι, ενώ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον εαυτό του ευλογημένο.

«Η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία να παίζω με τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου. Σωματικά είναι πολύ καλός και με τη μπάλα είναι ακόμα καλύτερος. Όταν είμαστε μαζί του, ξεχνάμε την ηλικία του. Ήταν τόσο δυνατός όταν έπαιζε εναντίον μας που θα τον εκμεταλλευτούμε τώρα», ανέφερε ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο διεθνής Ιταλός χαφ πρόσθεσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Παρί μου έδωσε τα πάντα! Ποδοσφαιρικά, είχα την ευκαιρία να παίξω ενάντια σε μεγάλους πρωταθλητές και σε σπουδαίους αγώνες. Αυτό ήθελα πάνω απ' όλα. Ερωτεύτηκα αυτόν τον σύλλογο και γι' αυτό προσπαθώ πάντα να δίνω τα πάντα. 

Ήμουν ένα μικρό αγόρι που ήρθε από μια μικρή ιταλική επαρχιακή πόλη και εδώ πλέον έχω τα πάντα. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν εδώ! Όταν είσαι λίγο πάνω από 18, αυτά είναι τα καλύτερα χρόνια σου. Και τα έζησα εδώ. Ήταν απίστευτο. Έγινα άντρας και βρήκα την αγάπη. Όλα αυτά που έχω ζήσει εδώ θα μου αφήσουν απίστευτες αναμνήσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα μείνω για πάντα εδώ στο Παρίσι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0