Football Talk

Μπολτ σε Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Σε ευχαριστώ που έφερες πίσω τον Ρονάλντο!» (video)

Μπολτ σε Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Σε ευχαριστώ που έφερες πίσω τον Ρονάλντο!» (video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε… «buzzer-beater» στην ευρωπαϊκή του επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ» και ο εκλεκτός παρευρισκόμενος, Γιουσέιν Μπολτ, αποκάλυψε ότι ευχαρίστησε αυτοπροσώπως τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την επιστροφή του CR7!

Σχετικά Άρθρα

Το τηλεοπτικό πλάνο έπιασε σε αρκετές στιγμές τον θρυλικό Τζαμαϊκανό σπρίντερ να συνομιλεί με τον Σερ Άλεξ και μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος μίλησε στο «MEN» για τη μεταξύ τους στιχομυθία, εκφράζοντας την... ευγνωμοσύνη για τον ρόλο που φέρεται να έπαιξε στην επιστροφή του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Μάντσεστερ.

«Ο Κριστιάνο βοήθησε στο χτίσιμο του συλλόγου και ήταν φανταστικό όταν ήταν εδώ στην πρώτη του θητεία, η ενέργειά του. Είμαι χαρούμενος, λοιπόν, που επέστρεψε.

Είδα τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στις εξέδρες και τον ευχαρίστησα που έφερε πίσω τον Κριστιάνο, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρέθηκα στο γήπεδο, είχα να βρεθώ στο "Ολντ Τράφορντ" αρκετό καιρό και μου αρέσει που ήμουν στις εξέδρες μαζί με όλους τους φιλάθλους για να παρακολουθήσω το παιχνίδι»
.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0