Football Talk

Τσέλσι: Μετράει 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Τσέλσι: Μετράει 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ! (vid)

Η Τσέλσι γνώρισε την ήττα με 1-0 στο Τορίνο και έφτασε τις 5 διαδοχικές εκτός έδρας ήττες από ιταλικούς συλλόγους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μετρώντας ήττες από Ίντερ, Ρόμα, Γιουβέντους και Νάπολι.

Σχετικά Άρθρα

Οι «μπλε» δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Τορίνο και ηττήθηκαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Φεντερίκο Κιέζα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα της επανάληψης, γνωρίζοντας ακόμη μία εκτός έδρας ήττα από ομάδα της Ιταλίας, φτάνοντας αισίως τις 5 διαδοχικές στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε ποτέ να απειλήσει ουσιαστικά τη Γιουβέντους, κόλλησε στο «μηδέν» και δεν σκόραρε ούτε τώρα απέναντι σε ιταλικό σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τη σεζόν 2017-2018, οι «μπλε» είχαν γνωρίσει την ήττα με 3-0 απέναντι στη Ρόμα ενώ με το ίδιο σκορ έχασαν και στο Τορίνο τη σεζόν 2012-2013 όταν και κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Το 2012, η ομάδα του Λονδίνου δεν τα κατάφερε απέναντι στη Νάπολι, ηττήθηκε με 3-1, με μοναδικό της σκόρερ τον Χουάν Μάτα, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα γνώρισε την ήττα και από την Ίντερ, με 2-1, με τον Σάλομον Καλού να ισοφαρίζει το παιχνίδι πριν ο Εστεμπάν Καμπιάσο δώσει το τρίποντο στους «νερατζούρι».

Με την χθεσινή ήττα από τη Γιουβέντους, η Τσέλσι δεν κατάφερε να πάρει ούτε βαθμό σε 5ο διαδοχικό αγώνα απέναντι σε ιταλικό σύλλογο όταν αγωνίζεται εκτός έδρας.

ΠΗΓΗ: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0