Football Talk

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-2: Αγχώθηκε η «Γηραιά Κυρία», αλλά πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της!

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-2: Αγχώθηκε η «Γηραιά Κυρία», αλλά πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της!
Η Γιουβέντους αρχίζει να «χτίζει» σερί νικών καθώς μετά τη Σπέτσια (3-2) κέρδισε εντός έδρας (έστω δύσκολα) και τη Σαμπντόρια με 3-1!

Ακόμα ένα σημαντικό αποτέλεσμα κατάφερε να πάρει η Γιουβέντους, που επικράτησε με 3-2 της Σαμπντόρια εντός έδρας και ανέβηκε πάνω από την πρώτη 10άδα της Serie A.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φρόντισε να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το «τρίποντο», με τον Πάουλο Ντιμπάλα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 10’, πριν αποχωρήσει αναγκαστικά στο 22’. Στο 42’ ο Μπονούτσι από το σημείο του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν το φινάλε του α’ μέρους (44’) με τον Γιοσίντα σε 2-1!

Στο δεύτερο μέρος η Γιουβέντους ξεκίνησε το ίδιο δυναμικά με το πρώτο και έκανε το 3-1 με τον Λοκατέλι, τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς! Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Καντρέβα στο 83’.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Αλέγκρι): Περίν, Κουαρδάδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Κιέζα (70’ Κιελίνι), Λοκατέλι, Μπεντακούρ (82’ ΜακΚένι), Μπερναρντέσκι (70’ Ράμσει), Ντιμπάλα (22’ Κουλουσέφσκι), Μοράτα (82’ Κιν).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ (Ντ’Αβέρσα): Αουντέρο, Κόλεϊ, Γιοσίντα, Μούρου (59’ Ογκέλο) Μπερεζίνσκι, Έκνταλ (59’ Σίλβα), Θόρσμπι (87’ Άσκιλτσεν), Ντεπάολι (59’ Ντάμσγκραντ), Καντρέβα, Καπούτο (70’ Τορεγκρόσα), Κουαλιαρέλα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0