Football Talk

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Τεράστιο διπλό για τους «πολίτες» μέσα στο Λονδίνο με υπογραφή Ζεσούς! (video)

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Τεράστιο διπλό για τους «πολίτες» μέσα στο Λονδίνο με υπογραφή Ζεσούς! (video)

Με γκολ του Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 53’, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε σπουδαία νίκη μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (1-0) και έκανε δικό της το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Πραγματοποιώντας μια κυριαρχική εμφάνιση καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε μια τεράστια νίκη (1-0) μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε βάρος της Τσέλσι, με αποτέλεσμα να πιάσει έστω και προσωρινά… κορυφή!

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στο 53’, με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα του Μεντί.

Λίγο αργότερα θα μπορούσε και να έχει τελειώσει οριστικά, αλλά ο Τιάγκο Σίλβα πάνω στη γραμμή έδιωξε το σουτ του Ζέσους από επικίνδυνο γύρισμα του Κανσέλο. Ο Τούχελ κατά τη διάρκεια του ματς άλλαξε τον άξονά του με Χάβερτς και Λόφτους – Τσικ αντί των Καντέ και Ζορζίνιο, στόχος ήταν να δώσει περισσότερη επιθετική διάθεση και στο 62' ήταν οφσάιντ ο Χάβερτς προτού σκοράρει ο Λουκάκου. Γενικότερα, Λονδρέζοι «ξύπνησαν» στο τελευταίο εικοσάλεπτο, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση.

H Mάντσεστερ Σίτι όσο κυλούσαν τα λεπτά όχι απλώς διαχειριζόταν το παιχνίδι, αλλά έψαχνε και δεύτερο γκολ. Στο 79' ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε φάουλ, ο Λαπόρτ έκανε το πλασέ, ωστόσο αστόχησε. Στο 83' ο Γκρίλις βρέθηκε απέναντι απ' τον Μεντί, όμως ο κίπερ της Τσέλσι απέκρουσε.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτό ήταν το 300ο ματς του Στέρλινγκ με τη φανέλα της ομάδας του Γκουαρντιόλα.

ΤΣΕΛΣΙ (Τόμας Τούχελ):
 Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Ρίντιγκερ, Τζέιμς (28’ Τιάγκο Σίλβα), Ζορζίνιο (76’ Λόφτουτς - Τσικ), Καντέ (60’ Χάβερτς), Κόβατσιτς, Αλόνσο, Βέρνερ, Λουκάκου.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντε (87’ Φερναντίνιο), Ζέσους, Γκρίλις (87’ Φόντεν).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0