Football Talk

Μπαρτσελόνα: Έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με Μαρτίνεθ – Τι ισχύει για Τσάβι

Μπαρτσελόνα: Έχει ξεκινήσει ήδη επαφές με Μαρτίνεθ – Τι ισχύει για Τσάβι

Μετά τη νέα «γκέλα» κόντρα στην Καντίθ το κλίμα για τον Ρόναλντ Κούμαν έχει «βαρύνει» ιδιαίτερα στην Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να συζητούν ήδη με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Τι ισχύει με την περίπτωση του Τσάβι.

Σε συνομιλίες με τον προπονητή της Εθνικής Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των «κόκκινων διαβόλων».

Οι «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχουν αποφασίσει πως δεν πρόκειται να συνεχίσουν με τον Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία και συνεπώς έχουν ήδη βγει στην… αγορά για τον αντικαταστάτη.

Ο Μαρτίνεθ παίζει πολύ ψηλά στη λίστα τους, ενώ δεν πρέπει να βγάζουμε από την εξίσωση το όνομα του Τσάβι.

Ο 41χρονος τεχνικός έχει πολλούς θαυμαστές στο Καμπ Νου, καθώς είναι προϊόν της «Λα Μασία» ενώ έχει παίξει πάρα πολλά χρόνια στην Μπαρτσελόνα, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει από το πρώτο χέρι το ποδοσφαιρικό στυλ που ταιριάζει στην ομάδα αλλά και όσα πρεσβεύει ο σύλλογος.

Ο Τσάβι έχει συμβόλαιο με την Αλ Σαντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ στη νέα συμφωνία δεν προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης για λογαριασμό των μπλαουγκράνα, σε αντίθεση με το πρώτο του συμβόλαιο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0