Football Talk

Σαμπντόρια – Νάπολι 0-4: «Τρελαίνει» κόσμο η ομάδα του Σπαλέτι – Έκανε το 5/5 και παραμένει αήττητη στην κορυφή! (video)

Σαμπντόρια – Νάπολι 0-4: «Τρελαίνει» κόσμο η ομάδα του Σπαλέτι – Έκανε το 5/5 και παραμένει αήττητη στην κορυφή! (video)
Νέα σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Νάπολι του Σπαλέτι, που επικράτησε με 4-0 μέσα στην έδρα της Σαμπντόρια και παραμένει 1η στην βαθμολογία της Serie A με 15 βαθμούς!

Ένα ασύλληπτο ξεκίνημα πραγματοποιεί στην Serie A η Νάπολι, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να κάνει το 5/5 και να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς και αήττητη!

Νέο… «θύμα» των «παρτενοπέι» ήταν η Σαμπντόρια, την οποία και κέρδισαν άνετα με 3-0 εκτός έδρας.

Το πρώτο τέρμα για τους φιλοξενούμενους πέτυχε μόλις στο 10’ ο Όσιμεν, με πολύ ωραίο τελείωμα από κοντά, ενώ ο Πένια στο 39’ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του! Το… «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε τόσο στο 50’ ξανά ο Όσιμεν όσο και στο 59’ ο Ζιελίνσκι για το τελικό 4-0, σε μια πλήρως εμφατική νίκη!

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ:
Αουντέρο, Μπερεζίνσκι (71’ Ντεπάολι), Γιοσίντα, Κόλεϊ, Ογκέλο, Καντρέβα, Θόρσμπι (71’ Άσκιλντσεν), Σίλβα (55’ Έκνταλ), Ντάμσγκραντ, Καπούτο, Κουαλιαρέλα (55’ Τορεγκρόσα).

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι (48’ Μανωλάς), Ρουί, Ντι Λορέντσο, Ανγκισά, Πένια, Λοσάνο (81’ Πετάνια), Ζιελίνσκι (68’ Ελμάς), Ινσίνιε (68’ Πολιτάνο), Όσιμεν (84’ Όσιμεν).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0