Football Talk

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ως το 2025 ο Λύρατζης

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ως το 2025 ο Λύρατζης
Ο Λευτέρης Λύρατζης ανανέωσε και επίσημα το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παιδί των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών και με καταγωγή από τη Λυδία Καβάλας, ο Λευτέρης Λύρατζης, θα παραμείνει ντυμένος στα «ασπρόμαυρα» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η ανανέωση του συμβολαίου του επικυρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη μέχρι τον Ιούνιο του 2025».

Η επέκταση του συμβολαίου για έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα οκτώ φετινά παιχνίδια του «Δικεφάλου» αποτελεί εισήγηση του ίδιου του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ήταν θετικός ως προς την ανανέωση της συνεργασίας, εξηγώντας στον νεαρό Έλληνα αμυντικό το πλάνο αξιοποίησης του μέσα στη σεζόν».

Ποιος είναι ο Λύρατζης

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ παραθέτει το «who is who» του Λευτέρη Λύρατζη σημειώνοντας:

«Αδυνατεί να αναλογιστεί με τι θα άλλο θα μπορούσε ν’ ασχοληθεί. Δεν τον απασχόλησε ποτέ, ίσως επειδή ήταν προδιαγεγραμμένο – «κι όχι μόνο επειδή ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής».

Για τις δυνατότητες και τα χαρίσματα του Λευτέρη Λύρατζη , εμφανή από πολύ μικρή ηλικία, πόσω μάλλον από τα 12 του, οπότε και ήρθε στον ΠΑΟΚ, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν οι προπονητές του στο PAOK Academy. Ο ίδιος απλώς φροντίζει με συνέπεια να τούς επιβεβαιώνει.

Στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αρχηγός. Στην Κ14, στην Κ15 τη σεζόν 2014-15, οπότε κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Κ17 στη συνέχεια, με την οποία επίσης χρίστηκε πρωταθλητής, στην Κ19 τις σεζόν 2017-18 και 2018-19, οπότε φυσικά, κατέκτησε δύο συνεχόμενους τίτλους. Σαφώς, ήταν διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0