Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-1: Ο Λαντσίνι σόκαρε τους «κόκκινους διαβόλους» και τους έστειλε... σπίτι! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 0-1: Ο Λαντσίνι σόκαρε τους «κόκκινους διαβόλους» και τους έστειλε... σπίτι! (video)

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στο... σπίτι τους, περνώντας στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Η Γουέστ Χαμ πήρε… εκδίκηση για την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από λίγες μέρες στο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα «σφυριά» του Μόγες έφυγαν θριαμβευτές μέσα από το «Όλντ Τράφορντ» καθώς επικράτησαν με 1-0 και πήραν πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση (4ος γύρος) του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λαντσίνι. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια -μετά από γύρισμα συμπαίκτη του- στην άμυνα της ομάδας του Σόλσκιερ και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0, που έμελλε να είναι και τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η Γιουνάιτεντ έψαξε χώρους και δημιούργησε στο δεύτερο μέρος ευκαιρίες, με τον Σόλσκιερ να περνά στο παιχνίδι και τον Μπρούνο Φερνάντες για να δώσει λύσεις, ο Πορτογάλος προκάλεσε αντίκτυπο, όμως, οι Λονδρέζοι αντιστέκονταν σθεναρά και πήραν την πρόκριση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (Σόλσκιερ): Χέντερσον, Ντάλοτ, Λίντελοφ, Μπαϊγί, Τέγες (73’ Ελάνγκα), Μάτα (62’ Γκρίνκγουντ), Μάτιτς, Φαν Ντε Μπεκ, Σάντσο, Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ (72’ Φερνάντες).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: (Μόγιες): Αρεόλα, Φρέντερικς (17’ Κουφάλ), Ντιοπ, Ντόσον, Τζόνσον, Κραλ, Νομπλ, Λαντσίνι (69’ Φορνάλς), Μαζουακού (69’ Βλάσιτς), Γιαρμολένκο, Μπόουεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0