Football Talk

Premier League: Όρθιοι υποστηρικτές στα γήπεδα ξανά μετά από 27 χρόνια!

Premier League: Όρθιοι υποστηρικτές στα γήπεδα ξανά μετά από 27 χρόνια!
Μετά από 27 χρόνια θα υπάρχουν γήπεδα της Premier League και της Championship που θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν ματς με όρθιους οπαδούς στις εξέδρες.

Η επεισοδιακή δεκαετία του '80 στις εξέδρες των αγγλικών γηπέδων αλλά και η τραγωδία στο Χίλσμπορο όπου έχασαν τη ζωή τους 97 άτομα είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες πολιτικές αρχές, με αποτέλεσμα από τη σεζόν 1994-95 και μετά να είναι υποχρεωτικό να έχουν όλα τα στάδια στις δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της χώρας θέσεις μόνο για καθήμενους οπαδούς.

Ωστόσο, όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο αυτό καθεστώς θα διαφοροποιηθεί σε λίγους μήνες. Όπως αποκάλυψε ο ρεπόρτερ της εφημερίδας «Times», Μάρτιν Ζίγκλερ, η βρετανική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να εγκρίνει ένα πιλοτικό πρόγραμμα, που θα επιτρέπει σε ομάδες που αγωνίζονται σε Premier League και Championship να έχουν κομμάτι των εξεδρών που θα φιλοξενεί όρθιους οπαδούς.

Οι Τότεναμ, Γουλβς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Κάρντιφ και Μπρίστολ είναι μεταξύ εκείνων που τα στάδιά τους έχουν τη δυνατότητα -λόγω κατασκευής- να φιλοξενήσουν όρθιους ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε κάποιες αναγκαίες ρυθμίσεις για να έχουν και αυτές ανάλογη δυνατότητα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0