Face to Face

«Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό»: Η ατάκα του Γερεμέγιεφ στο BN Sports, μετά το Παναθηναϊκός – Τσέλσι! (video)

«Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό»: Η ατάκα του Γερεμέγιεφ στο BN Sports, μετά το Παναθηναϊκός – Τσέλσι! (video)
Ο Αλεξάντερ Γιερεμέγιεφ, μιλώντας στο BN Sports μετά το βαρύ 4-1 της Τσέλσι επί του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης και στην προσπάθεια της ομάδας να βγάλει το πλάνο στο γήπεδο, κόντρα σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.

Δηλώσεις από το ΟΑΚΑ στην Όλγα Μανιώτη

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10) για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Conference League, το τελικό αποτέλεσμα όμως ήταν απογοητευτικό για το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο.

Το «τριφύλλι» υπέστη μια βαριά ήττα (4-1), παραμένει με μόλις ένα βαθμό στη διοργάνωση και παρά το γεγονός πως μπαίνει Νοέμβρης, υπάρχουν ακόμα αρκετά θέματα που πρέπει να λυθούν.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ, παρά την κούραση και τη δυσάρεστη ευρωπαϊκή βραδιά του Παναθηναϊκού, μίλησε στο BN Sports και έδωσε τη δική του οπτική για την κόντρα με τους «μπλε».

Η δήλωση του Σουηδού:

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά και ήρθε ένα αρκετά άσχημο αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθήσαμε πολύ να βγάλουμε αυτό που έπρεπε. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στην Τσέλσι. Αλλά αυτό που θέλαμε να δείξουμε και το οποίο είχαμε προετοιμάσει φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό…».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0