Face to Face

Ο Κίνι στο BN Sports: «Πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφεις εδώ στο Γ. Καραϊσκάκης!»

Ο Κίνι στο BN Sports: «Πάντα ιδιαίτερο να επιστρέφεις εδώ στο Γ. Καραϊσκάκης!»
Ο Κίνι, επέστρεψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού, τέσσερις μήνες μετά την κατάκτηση του Conference League και μίλησε στο BN Sports για τη νέα σελίδα στην καριέρα του στο Περιστέρι, αλλά και για τους «ερυθρόλευκους».

Δηλώσεις στον Νίκο Κανελλόπολο

Εργατικός, φιλότιμος, ευγενής, επαγγελματίας. Ή αλλιώς, Κίνι. Από το καλούπι των παικτών εκείνων οι οποίοι δεν έχουν το «βαρύ» όνομα, όμως θα δικαιώσουν τον προπονητή για την επιλογή και τον κόσμο για τη στήριξή του. Είναι στρατιώτες πιστοί και, έτσι, στα… κρυφά και αθόρυβα γίνονται γρανάζια.

Τέτοιο αποτέλεσε πέρυσι για τον Ολυμπιακό κατά το ξέφρενο τετράμηνο της διεκδίκηση του πρωταθλήματος, μέχρι σχεδόν το τέλος, και την κατάκτηση της ευρωπαϊκής δόξας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ίσως δεν το θυμούνται πολύ, αλλά καθόρισε τον τελικό αφού από δικό του κλέψιμο στο χώρο του κέντρου ξεκίνησε το γκολ του Ελ Κααμπί που έγραψε ιστορία. 

Με τους Πειραιώτες αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια την περσινή σεζόν έχοντας πετύχει ένα γκολ και αυτό κόντρα στη νυν ομάδα του. Φέτος το καλεντάρι «τα έφερε» έτσι, ώστε ο Κίνι να επιστρέψει στο Φάληρο ακριβώς τέσσερις μήνες (!) από την κορυφαία νύχτα στην ιστορία του συλλόγου, και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο BN Sports, για την επιστροφή στο «Γ.Καραϊσκάκης», αλλά και για τους στόχους του Ατρόμητου την φετινή σεζόν. 



Αναλυτικά τα όσα δηλωσε στο BN Sports:

Αρχικά, σ’ ευχαριστούμε για το χρόνο σου. Πώς σου φάνηκε η επιστροφή εδώ, μετά και την κατάκτηση του Conference League;

«Χαρούμενος που επέστρεψα, αλλά είμαι λυπημένος για την ήττα. Ήρθαμε και θέλαμε να νικήσουμε, είχαμε ανάγκη τους τρεις βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πάντα είναι ιδιαίτερο να επιστρέφεις εδώ, έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις εδώ. Θα ήταν μια τέλεια μέρα, αν καταφέρναμε να κερδίσουμε. Δεν έγινε, πλέον, ξεκουραζόμαστε και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι».

Μιας και κάνεις ο ίδιος την αναφορά αυτή, ποιοι οι στόχοι σου και της ομάδας για τη σεζόν;

«Να βλέπουμε ξεχωριστά παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύω πως έχουμε καλή ομάδα. Δουλεύουμε καλά, πετυχαίνουμε καλά αποτελέσματα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Στόχος είναι η νίκη στο επόμενο ματς, να σκεφτόμαστε έτσι για αγώνα και να κερδίζουμε».  


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0