Face to Face

Ο Ζέλσον Μαρτίνς στο BN Sports: «Θέλουμε να βγάλουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο!» (video)

Ο Ζέλσον Μαρτίνς στο BN Sports: «Θέλουμε να βγάλουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο!» (video)
Μετά από τα δύο γκολ και την πολύ καλή εικόνα του στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ζέλσον Μαρτίνς έστειλε μέσω του BN Sports, το μήνυμά του για τη νέα σεζόν, τα όσα θα βγάλει ο Ολυμπιακός στο γήπεδο και τη δουλειά που έκανε το καλοκαίρι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δηλώσεις στην Όλγα Μανιώτη

Ο Πορτογάλος ξεχώρισε στην πρόσφατη ήττα (08/08, 3-4) των «ερυθρόλευκων» από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ.Καραϊσκάκης». Παρά το κακό αποτέλεσμα, η ομάδα του Μεντίλιμπαρ έβγαλε ωραία στοιχεία στο γήπεδο, κυρίως επιθετικά, και ο Ζέλσον Μαρτίνς έπαιξε το ρόλο του με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Μαζί του και ο Βέλντε, με τον Ολυμπιακό να δείχνει πως ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια, ψάχνει μέχρι το τέλος να πάρει αυτό που θέλει.

Σε αυτό στάθηκε και ο Ζέλσον Μαρτίνς αμέσως μετά την αναμέτρηση. Δέχθηκε να κάνει ένα σχόλιο στο BN Sports για την κόντρα με την αγγλική ομάδα και φυσικά, για τη δική του προσφορά στους Πειραιώτες με τα δύο γκολ, με τα οποία η παρουσία του στη φετινή προετοιμασία, συνεχίζει να παίρνει θετικό πρόσημο.



«Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά και χάρηκα με τα γκολ που πέτυχα. Είναι σημαντική η εικόνα που παρουσιάσαμε για ό,τι θα έρθει τη νέα σεζόν» είπε αρχικά και συνέχισε, σχολιάζοντας την προετοιμασία της ομάδας με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ:

«Αυτή η ομάδα δουλεύει καλά, θέλουμε να βγάλουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο και θέλουμε τα καλά αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα αν είναι φιλικό ή όχι».

Πλέον, μερικές ημέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε ένα τελευταίο φιλικό τον Άρη Λεμεσού και ο Μαρτίνς ανέφερε:

«Θέλουμε να κλείσουμε την προετοιμασία μας με το παιχνίδι στην Κύπρο, με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0