Face to Face

Ο Γκόικο Τσίμιροτ στο BN Sports: «Αν θέλει να προκριθεί ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι σοβαρός!» (video)

Ο Γκόικο Τσίμιροτ στο BN Sports: «Αν θέλει να προκριθεί ο ΠΑΟΚ, πρέπει να είναι σοβαρός!» (video)
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (31/07, 22:00), για τον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, για τα προκριματικά του UEFA Champions League. Εκλεκτός του BN Sports για να μας μιλήσει για την εν λόγω αναμέτρηση είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ, που έχει αγωνιστεί για δυόμισι σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και γνωρίζει πολύ καλά τους Βόσνιους, λόγω της εθνικότητάς του!

Συνέντευξη στον Διονύση Καλαϊζή 

Άπαντες στον σύλλογο του ΠΑΟΚ ονειρεύονται την είσοδο στη League Phase του UEFA Champions League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα προς τα «αστέρια» και να διευρύνει η ακόμα και να κρατήσει το προβάδισμα, που πήρε απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα,από τον αγώνα της Θεσσαλονίκης (24/07, 3-2).

Ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας μιλήσει για αυτήν την αναμέτρηση, είναι ο Γκόικο Τσίμιροτ, που έζησε στη χώρα μας για δυόμιση χρόνια.  


Ο 31χρονος -πλέον- ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Φαϊχά, και θα αναλάβει να μας προϊδεάσει για το τι θα δούμε στη σημερινή αναμέτρηση (31/07, 22:00). 

Φυσικά, ο 48 φορές διεθνής με τη Βοσνία στην θητεία του στον ΠΑΟΚ, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 98 αγώνες, ενώ κατέκτησε και δύο Κύπελλα Ελλάδας!

Ο Τσίμιροτ μίλησε στο BN Sports, για το τι χρειάζεται να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΟΚ, για τους παίκτες που ξεχωρίζει από το φετινό ρόστερ, αλλά και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην πατρίδα του.
 
Τσίμιροτ : Πήρε μεταγραφή για την Σταντάρ Λιέγης - to10.gr

Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, από την πρώτη αναμέτρηση, πιστεύετε ότι είναι αρκετό για να προκριθεί;  

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να επαναπαυτείς. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στο γήπεδο».  

Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, για να προκριθεί, στην επόμενη φάση;

«Πρέπει να καταλάβει την σοβαρότητα του παιχνιδιού, γιατί σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολη η ρεβάνς, είναι ανταγωνιστική η Μπάνια Λούκα, όπως είδαμε άλλωστε και στο πρώτο παιχνίδι! Δεν θα είναι εύκολο, όλοι γνωρίζουμε πως είναι το ποδόσφαιρο. Αν θέλει να προκριθεί πρέπει να είναι σοβαρός!»


Υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζετε από τη σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ; 

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς καλούς παίκτες. Ο Ζίβκοβιτς είναι ένας από αυτούς και ο Κωνσταντέλιας το ίδιο. Όλοι βλέπουμε πως αλλάζουν το παιχνίδι όταν αγωνίζονται». 

Πως πιστεύεται ότι θα είναι η ατμόσφαιρα στη Βοσνία; 

«Σίγουρα θα είναι μία καυτή έδρα, επειδή η Μπάνια Λούκα ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί έχει πραγματικά μία πολύ καλή ομάδα».

Θα θέλατε να επιστρέψετε στην Ελλάδα; 

«Ίσως μία μέρα, ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν θα συμβεί. Οι δρόμοι του ποδοσφαίρου είναι περίεργοι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0