Face to Face

Ο Τιν Γεντβάι στο BN Sports: «Με τον Αλόνσο δουλεύουμε λεπτομέρειες – Είμαστε καλύτεροι από την Μπότεφ και πρέπει να το αποδείξουμε!» (video)

Ο Τιν Γεντβάι στο BN Sports: «Με τον Αλόνσο δουλεύουμε λεπτομέρειες – Είμαστε καλύτεροι από την Μπότεφ και πρέπει να το αποδείξουμε!» (video)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «πρόβας τζενεράλε» με την Μακάμπι Νετάνια, ο Τιν Γεντβάι μίλησε στο BN Sports και μοιράστηκε τα συναισθήματά του για την μόνιμη εγκατάστασή του στην Αθήνα, ανέλυσε τη φιλοσοφία του Αλόνσο, έστειλε μήνυμα στη Μπότεφ Πλόβντιβ, ενώ ζήτησε και από τους φίλους της ομάδας... να γεμίζουν το ΟΑΚΑ!

Δηλώσεις στον Δημήτρη Τσάκνη

Μόλις πρόσφατα, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Τιν Γεντβάι  με κανονική μεταγραφή από την Λοκομοτίβ Μόσχας, έναντι ενός ποσού που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ. Αν και νωρίς στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Κροάτης δείχνει πως θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αμυντικά σχέδια του Ντιέγκο Αλόνσο.


Ο ίδιος με τη σκληρή δουλειά αλλά και την εμπειρία που κουβαλά στην ομάδα διαθέτει τη βούληση να μετατραπεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή της οπισθοφυλακής της ομάδας. Ο 28χρονος Κροάτης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φιλικής νίκης του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Νετάνια (1-0), παραχώρησε δηλώσεις στο BN Sports και μίλησε για την οριστική πια εγκατάστασή του στην Αθήνα, για τη φιλοσοφία που έχει φέρει ο Ντιέγκο Αλόνσο στην ομάδα, την διασταύρωση με την Μπότεφ Πλόβντιβ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και την ιστορική Λεωφόρο. Διαβάστε όσα μας απάντησε. Πρώτα, πρώτα του ζητήθηκε να μοιραστεί τις εντυπώσεις του από την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό (μέχρι το 2027) και να εκφράσει τα συναισθήματά του που πλέον μονιμοποιείται στα «πράσινα».

«Όπως ξέρετε, είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Αθήνα, μου αρέσει το μέρος. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και γνωρίζω πως αυτό που χρειαζόμαστε είναι γρήγορα αποτελέσματα» απάντησε ο Κροάτης.

Στη συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τη φιλοσοφία που έχει φέρει μαζί του, ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Ντιέγκο Αλόνσο και στις διαφορές του με τον προκάτοχό του.

«Πιστεύω πως δεν αλλάξαμε πολλά πράγματα. Δεν χρειάστηκε να συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλάζουμε όμως κάποιες μικρές διαφορές, μικρές στιγμές και λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας, όπως το να εξασκούμε αποτελεσματικότερη πίεση στη μπάλα και μεγαλύτερη ψυχραιμία τις στιγμές που την χειριζόμαστε εμείς. Ένας ακόμη στόχος και ζητούμενο από τη φιλοσοφία του προπονητή είναι να προσπαθούμε να την ανακτούμε γρήγορα» ήταν τα λόγια του Τιν Γεντβάι, ο οποίος υποστήριξε πως σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, η ομάδα είναι σε ανώτερο επίπεδο από πέρυσι.

Σε ό,τι αφορά την προσεχή ευρωπαϊκή μάχη (24/07), με αντίπαλο την βουλγαρική Μπότεφ Πλόβντιβ, ο Γεντβάι ερωτήθηκε για το εάν έχουν παρακολουθήσει τους αντιπάλους του και του ζητήθηκε να αποκαλύψει ποια στοιχεία θα πρέπει να δουλέψει ο Παναθηναϊκός ώστε να φτάσει εκείνος στη νίκη.

«Όχι, όχι, δεν το έχουμε κάνει, γιατί δεν ξέραμε πως θα παίζαμε με αυτούς, μέχρι σήμερα που κέρδισαν. Τι να περιμένετε; Τη νίκη φυσικά. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να το αποδείξουμε γιατί είναι σκληρός ο ανταγωνισμός. Όλοι θέλουν να κερδίζουν, αλλά θα πρέπει να τους δείξουμε πως εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα και αυτή που θα περάσει» απάντησε ο Κροάτης αμυντικός για να προσφέρει και την κατακλείδα, ερωτώμενος για την τελευταία παράσταση στο γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς, ο Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις που ξεκινούν την προσεχή εβδομάδα (24/07) αλλάζει έδρα και επιστρέφει στο ΟΑΚΑ. «Μεγάλη στιγμή, η Λεωφόρος είναι ένα ιστορικό γήπεδο και τώρα φεύγουμε και πάμε σε ένα μεγαλύτερο. Αυτό που εμείς θέλουμε ωστόσο είναι ο κόσμος μας να το γεμίζει και να είναι δίπλα μας» αποκρίθηκε χαμογελαστός ο Τιν Γεντβάι, δίνοντας το σύνθημα προς τους φίλους του Παναθηναϊκού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0