Face to Face

Ο Τζο Αρλάουκας στο BN Sports: «Ο Παναθηναϊκός θα ξανακερδίσει την EuroLeague!» (video)

Ο Τζο Αρλάουκας στο BN Sports: «Ο Παναθηναϊκός θα ξανακερδίσει την EuroLeague!» (video)

Ο Τζο Αρλάουκας έκανε την πρόβλεψή του για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν της EuroLeague στην κάμερα του BN Sports, ενώ έδειξε να απολαμβάνει και με το παραπάνω τον χρόνο που περνά στην Σύρο.

Αποστολή στην Σύρο: Ευτυχία Οικονομίδου

Κατά τη διάρκεια του 6ου Stoiximan Aegeanball Tournament που διοργανώνει για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Πρίντεζης στην Σύρο, ο Τζο Αρλάουκας μίλησε στην κάμερα του BN Sports για το πώς περνάει στου εκπληκτικό τουρνουά που έχει την τύχη να βρίσκεται για τρίτη φορά.

«Είναι η τρίτη μου φορά εδώ. Περνάω τέλεια στην Σύρο και αυτό το 3x3 τουρνουά είναι το καλύτερο. Το αγαπώ το τουρνουά αυτό. Είναι το καλύτερο που έχω δει. Η τοποθεσία, ο καιρός και το νησί γενικότερα δημιουργούν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα», είπε χαμογελώντας ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας.

Σαφώς, με τη θέση που έχει πλέον ως σχολιαστής της EuroLeague έχοντας παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και τις ομάδες την σεζόν που πέρασε, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την εικόνα που σχημάτισε για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Προβλέπω ότι μάλλον ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει ξανά την EuroLeague. Έτσι όπως το έκαναν αυτή τη χρονιά, θα το επαναλάβουν και την επόμενη. Είναι μια εξαιρετική ομάδα, αλλά φυσικά είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις τον τίτλο δύο συνεχόμενες χρονιές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αρλάουκας.


Η φόρμα στην οποία βρισκόταν ο παλαίμαχος σταρ ήταν αδιαμφισβήτητη, όμως ο ηθοποιός, Γιώργος Κοψιδάς, γνωστός και για τις μπασκετικές του ικανότητες, του «έκλεψε τον τίτλο στον διαγωνισμό shooting stars μέσα από τα χέρια του.

«Δεν πειράζει που έχασα έτσι από τον Γιώργο Κοψιδά. Για μένα δε μετράνε πλέον οι νίκες και οι ήττες, αλλά το σημαντικό είναι να μένω υγιής. Αυτό μετράει μόνο για μένα πλέον», είπε γελώντας ο Τζο Αρλάουκας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0