Face to Face

Ο Ντίνος Μήτογλου στο BN Sports: «Για χάρη της Εθνικής, οι ομάδες πηγαίνουν πίσω – Οφείλουμε να είμαστε καλά μεταξύ μας!»

Ο Ντίνος Μήτογλου στο BN Sports: «Για χάρη της Εθνικής, οι ομάδες πηγαίνουν πίσω – Οφείλουμε να είμαστε καλά μεταξύ μας!»

Απολαυστικός όπως πάντα ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στην κάμερα του BN Sports για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες στην Εθνική ομάδα, καθώς και για το γεγονός ότι οι σύλλογοι πρέπει να πηγαίνουν πίσω, όταν πρόκειται για τη «γαλανόλευκη». Παράλληλα μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βασίλη Σπανούλη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρουν στο σύνολο της Εθνικής.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Η «επίσημη αγαπημένη» είναι έτοιμη να ριχτεί στη… μάχη για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Φυσικά πριν τα σημαντικά παιχνίδια του Προολυμπιακού τουρνουά, θα λάβει χώρα το Acropolis Tournament καθώς και η φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία.

Εκεί, η Εθνική ομάδα θα δώσει το πρώτο της test για να δει με ποιον τρόπο θα ταιριάξουν και θα δουλέψουν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι παίκτες και προσωπικότητες μαζί. Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν σε αυτό το εξαιρετικό σύνολο είναι φυσικά ο Ντίνος Μήτογλου.

6256161.jpg

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά με τον Παναθηναϊκό τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, ο 28χρονος φόργουορντ είναι έτοιμος να φορέσει τα «γαλανόλευκα», μιας και πέρυσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 πήγε στην… πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό εξαιτίας τραυματισμού.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε μαζέψει κι έχουμε δημιουργήσει μία πλήρη ομάδα. Όλοι οι παίκτες που τελείωσαν την σεζόν τους είναι υγιείς κι έχουν δίψα για επιτυχίες με την Εθνική ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα και θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες περήφανους», τόνισε ο Ντίνος Μήτογλου μιλώντας στο BN Sports.

6256170.jpg

Η φετινή Εθνική ομάδα έχει άλλο… άρωμα. Πέρα από τον Βασίλη Σπανούλη που έχει αναλάβει τα ηνία του συνόλου και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει το παρών με όνειρο να περάσει η ομάδα στην ολυμπιάδα. Ο Μήτογλου μίλησε γι’ αυτές τις δύο σπουδαίες προσωπικότητες και το έξτρα κίνητρο που δίνουν με την παρουσία τους.

«Μιλάμε τώρα για δύο μεγάλες προσωπικότητες. Το να έχεις προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη είναι εξαιρετικό γιατί είναι μία προσωπικότητα που θέλει να κερδίζει και είναι ένας ισχυρός χαρακτήρας. Ο Γιάννης αναμφίβολα είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Με το να παίζεις δίπλα του κάθε μέρα και κάθε στιγμή κάτι μαθαίνεις. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε κι έχει αποδείξει ο ίδιος ότι βρίσκεται στην Εθνική κι ότι θέλει επιτυχίες, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Μακάρι να είμαστε υγιείς και να δώσουμε χαρά στους Έλληνες», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Σαφώς κι ένα ζήτημα που έχουν να αντιμετωπίσουν όλοι όσοι δίνουν το παρών με την «επίσημη αγαπημένη» είναι πως καλούνται να συνεργαστούν και να πορευτούν μαζί με παίκτες τους οποίους όλη την χρονιά τους ανταγωνίζονται. Αυτό δεν είναι θέμα για τον 28χρονο φόργουορντ του «Τριφυλλιού» που θεωρεί πως πάνω απ’ όλα πρέπει να μπαίνει η Εθνική ομάδα και οι στόχοι της.

«Δεν είναι δύσκολο να είσαι συμπαίκτης με ανθρώπους που ανταγωνίζεσαι μέσα στην χρονιά. Όλοι γνωριζόμαστε χρόνια κι όταν πρόκειται για την Εθνική οι ομάδες πηγαίνουν πίσω. Από την πρώτη στιγμή που μπαίνουμε στα αποδυτήρια και πατάμε στο παρκέ και μέχρι να τελειώσουμε με την Εθνική ομάδα είμαστε συμπαίκτες κι οφείλουμε να είμαστε καλά μεταξύ μας», δήλωσε στην κάμερα του BN Sports.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0