Face to Face

Ο Χέρβο Κόλιανιν στο BN Sports: «Έχω ομάδα με ψυχή, πάλεψε – Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε εδώ!» (video)

Ο Χέρβο Κόλιανιν στο BN Sports: «Έχω ομάδα με ψυχή, πάλεψε – Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε εδώ!» (video)

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού έλαβε τέλος. Έδωσε το 100% του, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, όμως αυτή τη φορά δεν επανέλαβε το «θαύμα» κόντρα στην Προ Ρέκο. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χέρβο Κόλιανιν, φανερά συντετριμμένος από την ήττα, μίλησε στο BN Sports για το... ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Αποστολή στη Μάλτα: Σουζάννα Μποντίνη

Ο πυλώνας του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τον προπονητή της, τον Χέρβο Κόλιανιν. Η ομάδα χρωστάει πολλά σε αυτόν τον άνθρωπο που την έχει φτάσει ψηλά. Πήραν το πρωτάθλημα, έφτασαν και στα ημιτελικά του LEN Champions League, όμως δεν κατάφεραν να προχωρήσουν παρακάτω.

Καμία σημασία όμως, δεν έχει αυτό. Τα «λιοντάρια» του συνεχίζουν με το κεφάλι ψηλά. Μένει άλλος ένας αγώνας, ενώ μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένα λαμπρό και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

«Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα. Παίξαμε όπως παίζαμε όλο τον χρόνο, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έχω να πω για ακόμη μια φορά είναι ότι έχω τρομερή ομάδα, ομάδα με ψυχή, παλέψανε σε κάθε παιχνίδι».

Τόσο ο coach, όσο και η υπόλοιπη Ελλάδα, είναι κάτι περισσότερο από περήφανοι, γιατί έδειξαν πάθος, δεν πτοήθηκαν στην πρώτη αναποδιά και δεν έχασαν την ψυχολογία τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, ειδικά στην πρώτη περίοδο.

«Πήραμε το πρωτάθλημα, παλέψαμε και για το ευρωπαϊκό. Είμασταν μέσα σε όλους τους στόχους και του χρόνου θα προσπαθήσουμε να είμαστε εδώ».

Αυτό και μόνο αρκεί. Αφού πάρουμε τα μαθήματα που πρέπει από τις αρνητικές εμπειρίες, τις αφήνουμε στην άκρη και κοιτάμε μόνο μπροστά. Την επόμενη σεζόν το Final-4 μάς βρίσκει και πάλι στη Μάλτα και είμαστε σίγουροι πως ο Ολυμπιακός θα έρθει να τελειώσει τη δουλειά που... άφησε στη μέση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0