Face to Face

Ο Νίκος Χουγκάζ στο BN Sports: «Έχουμε γλυκόπικρη γεύση, αλλά η υπερηφάνεια είναι το πρώτο μας συναίσθημα»

Ο Νίκος Χουγκάζ στο BN Sports: «Έχουμε γλυκόπικρη γεύση, αλλά η υπερηφάνεια είναι το πρώτο μας συναίσθημα»

Ο Νίκος Χουγκάζ, τόνισε πόσο σημαντικό ήταν το επίτευγμα του Περιστερίου, ενώ ταυτόχρονα στάθηκε στο «κρίμα» που όλοι αισθάνονται, μετά την σπουδαία προσπάθεια που τους έφερε μια ανάσα από τον τελικό του BCL.

Αποστολή στο Βελιγράδι: Αντρέας Φούντας

Ο Νίκος Χουγκάζ, αποτέλεσε μαζί με τον Στέλιο Πουλιανίτη, τους Έλληνες του Περιστερίου, που ήρθαν από τον πάγκο, και άφησαν κάθε ικμάδα ενέργειας, και κάθε σταγόνα ιδρώτα στο παρκέ της Μπεογκράτσκα Αρένα, στην ήττα από την Τενερίφη για τα ημιτελικά του BCL.

Ο 23χρονος φόργουορντ μας έβαλε στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τον μεγάλο τελικό, και μίλησε για τα συναισθήματα που κυριαρχούν:

«Μας έχει μείνει μια γλυκόπικρη γεύση από το χθεσινό παιχνίδι, γιατί η αλήθεια είναι πως τα δώσαμε όλα. Κάναμε βέβαια λάθη, τα οποία θέλαμε να αποφύγουμε. Παρ’ όλα αυτά, παλέψαμε και το πρώτο μας συναίσθημα είναι η υπερηφάνεια, και δεύτερη η πίκρα που δεν μπορέσαμε να προκριθούμε στον τελικό».

Παρ’ όλα αυτά, έχει πλήρη επίγνωση του μεγέθους του κατορθώματος της ομάδας του, και δεν αφήνει τίποτα να μπει πάνω από την υπερηφάνια που αξίζουν να αισθάνονται όλοι. Το Περιστέρι πρωταγωνίστησε, εξάλλου, τόσο με την εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό, όσο και με τις σπουδαίες βραβεύσεις των Βασίλη Σπανούλη και Τζο Ράγκλαντ.

«Είναι μια τεράστια επιτυχία, με κεφαλαία γράμματα, το γεγονός ότι το Περιστέρι βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του BCL. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλα άλματα στη βελτίωσή μας, και έχουμε κεντρίσει τα βλέμματα όλων των ομάδων. Αρκετές ομάδες ασχολήθηκαν με το περιστέρι, μέχρι χθες πολλοί προπονητές έκατσαν και είδαν παιχνίδια μας, οπότε αυτό και μόνο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Αυτό το δείχνουν και τα βραβεία που πήραμε σήμερα, τόσο ο κόουτς Σπανούλης, που θεωρώ ότι το άξιζε, όσο και ο Ράγκλαντ που δικαίως βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα».
χουγκαζ2.jpg

Η εντυπωσιακή φετινή επιτυχία του Περιστερίου, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι λογικό να τραβήξει την προσοχή και να προσελκύσει το ενδιαφέρον της μπασκετικής Ευρώπης, προς τους συντελεστές της. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, όμως, πρέπει να παραμείνει ενωμένη και να συνεχίσει με την ίδια «σπίθα» και στο φινάλε της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επομένως, όλοι παραμένουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους, και δεν τους απασχολούν όλα αυτά.

«Το να μιλήσουμε για τη νέα χρονιά είναι πολύ μακρινό. Πρώτα απ’ όλα αυτήν τη στιγμή κοιτάμε τον αυριανό μικρό τελικό, για να κλείσουμε με ψηλά το κεφάλι το ευρωπαικό μας ταξίδι, και μένει το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου θα τα δώσουμε όλα για να κοιτάξουμε στα μάτια τους δύο μεγάλους και να διεκδικήσουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0