Face to Face

Ο Έλντερ Λόπες στο BN Sports: «Ξανά για τίτλο ο Παναθηναϊκός, μακάρι μαζί με την ΑΕΚ στο Champions League»! (video)

Ο Έλντερ Λόπες στο BN Sports: «Ξανά για τίτλο ο Παναθηναϊκός, μακάρι μαζί με την ΑΕΚ στο Champions League»! (video)

Ένας παλιός μας γνώριμος, ο Έλντερ Λόπες, που πλέον αγωνίζεται στη Χάποελ Μπερ Σεβά, μίλησε στο BN Sports για τον Παναθηναϊκό τον οποίο αντιμετώπισε στο φιλικό της Λεωφόρου. Μεταξύ άλλων, θυμήθηκε τα μεγάλα ντέρμπι με την ΑΕΚ στην οποία βρέθηκε για μια τετραετία και ευχήθηκε να καταφέρουν και οι δύο ελληνικές ομάδες να φτάσουν στους ομίλους του Champions League!

Δηλώσεις στον Κώστα Ζάλιαρη

Ο 34χρονος αριστερός μπακ των Ισραηλινών βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Μπερ Σεβά στο φιλικό της Παρασκευής (1-1) στο γήπεδο της Λεωφόρου και φυσικά είχε στο κέντρο της άμυνας και τον Μιγκέλ Βίτορ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παρελθόν.

Μιλώντας στο BN Sports λίγο μετά το παιχνίδι με τους «πράσινους», ο Έλντερ Λόπες εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εξέλιξη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Είδα και την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το φινάλε για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Έχει απίστευτους παίκτες» σχολίασε και πρόσθεσε: «Μακάρι να πάρει και το αποτέλεσμα που θέλει στα προκριματικά με την Ντνίπρο»!

Στην «Ένωση», ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής βρέθηκε από το 2017 έως το 2021, έχοντας μετακινηθεί τότε στην χώρα μας από την Λας Πάλμας, μέχρι τελικά να φτάσει στο Ισραήλ και την Χάποελ το καλοκαίρι του 2021. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο BN Sports:

«Θυμάμαι πολύ καλά τα μεγάλα ντέρμπι που παίζαμε όταν ήμουν στην ΑΕΚ, είχαν φανταστική ατμόσφαιρα. Έχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές. Ο Παναθηναϊκός από πέρυσι είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι ήταν τα τελευταία χρόνια. Και η ΑΕΚ είδα ότι πήρε το νταμπλ. Αν ο Παναθηναϊκός παραμείνει τόσο δυνατός, σίγουρα θα πάει ξανά για τον τίτλο».

Έχει κρατήσει στο μυαλό του τις πιο καλές στιγμές της θητείας του στην ΑΕΚ, όπως φυσικά το πρωτάθλημα του 2018 και ευχήθηκε να δει την πρώην ομάδα του, μαζί με τους «πράσινους», να δίνουν το «παρών» στους ομίλους του Champions League!

«Ήμουν τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ και έχω να θυμάμαι όμορφες στιγμές, έχω φίλους με τους οποίους ακόμα και τώρα μιλάω. Ελπίζω και φέτος να κάνει κάτι πολύ καλό. Μακάρι να τα καταφέρουν και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός να τα καταφέρουν και στο Champions League. Πραγματικά τους εύχομαι τα καλύτερα».
helder-lopes-aek-1200-1.jpg

Η Χάποελ Μπερ Σεβά προετοιμάζεται για την δική της προσπάθεια στα προκριματικά του Europa Conference League και ο Έλντερ Λόπες ανέφερε πόσο πολύ θέλει να βρεθεί στα γκρουπ του τουρνουά, αλλά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα στο Ισραήλ.

«Αυτή τη σεζόν έχουμε καλύτερη ομάδα και περισσότερες επιλογές. Έχουμε τα προκριματικά του Europa Conference League και μακάρι να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Θέλω πολύ να πάρουμε και τον τίτλο γιατί πέρυσι τερματίσαμε δεύτεροι και ελπίζω να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε την κορυφή φέτος. Μακάρι να πετύχουμε όσα θέλουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0