Face to Face

Ο Στίβεν Τσούμπερ στο BN Sports: «Ο Αλμέιδα μου δίνει ελευθερία στο γήπεδο και παίρνω αυτοπεποίθηση!» (video)

Ο Στίβεν Τσούμπερ στο BN Sports: «Ο Αλμέιδα μου δίνει ελευθερία στο γήπεδο και παίρνω αυτοπεποίθηση!» (video)

«Χάρισε» στην ΑΕΚ τη νίκη κόντρα στον Άρη (09/04, 3-1), έγινε -για μία ακόμα φορά φέτος- ο απόλυτος πρωταγωνιστής, και ως λογικό κι επόμενο, αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Ο Στίβεν Τσούμπερ στο BN Sports!

Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

«Χρυσός» σκόρερ, άνθρωπος της τελευταίας στιγμής, μία πολυτέλεια για κάθε ρόστερ στην Stoiximan Super League. Το όνομα του Στίβεν Τσούμπερ συχνά-πυκνά συνοδεύεται με κάποιον από αυτούς τους χαρακτηρισμούς και βάσει των όσων κάνει στο «χορτάρι», κανείς τους δεν περιέχει δόση υπερβολής!

Απέναντι στον Άρη (09/04, 3-1), άλλωστε, το απέδειξε (ξανά)κάνοντας ό,τι και κόντρα στον Ιωνικό: «λύτρωσε», δηλαδή, την ΑΕΚ με μία... οβίδα!

Ήρθε από τον πάγκο, έδειξε διάθεση να πάρει την μπάλα στα πόδια του όταν αυτή «έκαιγε» κι εν τέλει, με ένα γκολ στο 82' και ένα... κερασάκι στην «τούρτα» στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσε το 3-1 (09/04) ως τελικό σκορ της αναμέτρησης και «καθάρισε» ένα καθοριστικό ματς, εν όψει της συνέχειας.

Έστω, κι αν όπως τόνισε μιλώντας στο BN Sports μετά το τέλος του ματς, κανένα παιχνίδι στα Play Off δεν είναι σημαντικότερο από όσα προηγήθηκαν ή ακολουθούν.

zuber-aek.jpg

«Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις, πρέπει να είμαστε περήφανοι, αλλά ο δρόμος μπροστά μας, είναι μακρύς» ανέφερε αρχικά. Πράγματι, η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού (09/04, 2-0) λίγες ώρες αργότερα το απέδειξε.

Όπως στην 4η αγωνιστική των Play Off, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα μπουν ως ισόβαθμοι και στην 5η, δείχνοντας διάθεση να κρατήσουν τη «μάχη» του τίτλου... ζωντανή, έως το φινάλε.

Δεδομένα, πάντως, σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από την «Ένωση», το γκολ του Στίβεν Τσούμπερ τόσο στην ανατροπή επί του Ιωνικού, όσο και τα δύο κόντρα στον Άρη, θα μνημονεύονται ως βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην επιτυχία.



«Πάντα παραμένω ψύχραιμος κι ας υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες. Πιστεύω στην ομάδα μας. Τόσο στους παίκτες, όσο και στο τεχνικό τιμ. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.

Σίγουρα, έγιναν κάποια λάθη στο ματς με τον Άρη. Πάντα γίνονται, αλλά το θέμα είναι πως προσπαθήσαμε να τα διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και στο τέλος τα καταφέραμε.

 
Η συγκεκριμένη νίκη είναι τόσο σημαντική στην προσπάθεια για τον τίτλο, όσο κι η επόμενη. Κάθε παιχνίδι, πλέον, είναι ίδιο με αυτό που ακολουθεί. Το μόνο αποτέλεσμα που μας "κάνει" είναι η νίκη.

Αν στο επόμενο παιχνίδι χάσουμε, θα με ρωτήσουν αν τελείωσε το πρωτάθλημα για εμάς. Όχι! Ό,τι κι αν γίνεται, εμείς οφείλουμε να συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο».


Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη θέση στον αγωνιστικό χώρο, στην οποία νιώθει, πλέον, καλύτερα. Στο ερώτημα «εξτρέμ, 10άρι ή σέντερ φορ» ο Στίβεν Τσούμπερ απάντησε:

«Μου αρέσει να είμαι ελεύθερος στο γήπεδο και ο προπονητής μου δίνει αυτήν την επιλογή. Είτε παίζω ως 10αρι, είτε ως εξτρέμ, είτε ως σέντερ φορ.

Σίγουρα, θέλω συνεχώς να βελτιώνω το παιχνίδι μου, αλλά προς το παρόν, νιώθω όμορφα, που με εμπιστεύεται ο κόουτς. Παίρνω αυτοπεποίθηση».

τσούμπερ-αεκ-2023.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0