Face to Face

Ο Κέβιν Κόφι της Έλβερσμπεργκ στο BN Sports για τον θρίαμβο με τη Λεβερκούζεν: «Ήταν θαύμα αυτό που κάναμε»

Ο Κέβιν Κόφι της Έλβερσμπεργκ στο BN Sports για τον θρίαμβο με τη Λεβερκούζεν: «Ήταν θαύμα αυτό που κάναμε»

Το πρώτο μεγάλο «πατατράκ» στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης έγινε, με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να μένει εκτός κυπέλλου Γερμανίας από την Έλβερσμπεργκ της 3ης κατηγορίας. Ο σκόρερ του ενός από τα τέσσερα γκολ (4-3) Κέβιν Κόφι εξιστορεί αποκλειστικά στο BN Sports όσα έζησε από το συγκεκριμένο ματς.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ούτε στον Αύγουστο δεν μπήκαμε και το πρώτο μεγάλο «μπαμ» έγινε. Όπως πάντα, το κύπελλο Γερμανίας πρόσφερε στους «ρομαντικούς» του αθλήματος ένα ακόμα λόγο για να το παρακολουθήσουν. Συγκεκριμένα, η Έλβερσμπεργκ από την 3η κατηγορία, έβγαλε εκτός θεσμού τη Μπάγερ Λεβερκούζεν και είδε το όνομά της να ακούγεται σε όλη την Ευρώπη.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών ήταν και ο 36χρονος Κέβιν Κόφι. Ο έμπειρος φορ που πέρασε από Νάπολι και Ρόμα δίχως να… ακουμπήσει, είχε πετύχει το 2-1 υπέρ της ομάδας και το 3ο σε δύο αγώνες τη φετινή σεζόν. Ο ίδιος, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και μοιράστηκε όσα έγιναν στο συγκεκριμένο ματς.

  • Καταρχάς, πώς νιώθεις για την πρόκριση κόντρα στη Λεβερκούζεν;

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος που ευχαριστώ τον Θεό για αυτή την επιτυχία. Είναι ένα πραγματικό θαύμα γιατί αποκλείσαμε μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Γερμανίας»

  • Τι σημαίνει αυτό για την ομάδα και την πόλη;

«Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια αλλά και για να έρθουν οι φίλαθλοι να μας παρακολουθήσουν. Δώσαμε τεράστια χαρά στους οπαδούς μας και αυτό είναι το σημαντικό»

  • Ποια θεωρείς ότι είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας σου και γιατί;

«Θα έλεγα αυτή η νίκη αλλά η μεγαλύτερη ήταν η μεταγραφή μου στη Ρόμα γιατί αγαπάω και λατρεύω τον Τότι. Πάντως αυτή η νίκη είναι μέσα στις καλύτερες»

εικόνα_Viber_2022-08-01_00-31-37.jpg

  • Ποιο ήταν το μυστικό της επιτυχίας;

«Για μένα είναι δουλειά περισσότερο και πως παίξαμε ο ένας για τον άλλον. Αλλά θα πω και το να προσεύχεσαι. Η προσευχή είναι πιο σημαντική από όσο νομίζουν πολλοί. Εμένα μου δίνει δύναμη και ηρεμία και στο ποδόσφαιρο, η ψυχή είναι το παν»

  • Τι ξεχώρισες στη Λεβερκούζεν;

«Σε αυτό το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι από τη Λεβερκούζεν και μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου η νοοτροπία τους αλλά και ο τρόπος που μας αντιμετώπισαν»

  • Πες μου τις διαφορές μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας;

«Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πιο τακτικό και εδώ στη Γερμανία παίζουμε χωρίς υπολογισμό. Το παιχνίδι είναι επικεντρωμένο στην επίθεση γι' αυτό βλέπουμε μεγάλα σκορ στο τέλος του αγώνα

  • Ποιον αντίπαλο θέλεις για τη συνέχεια και γιατί και ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη φετινή σεζόν;

«Θα διάλεγα όλες τις… ομάδες που είναι υποψήφιες. Όσο για τους στόχους, να είμαι πρώτος σκόρερ και να βοηθήσω την ομάδα μου να παραμείνει στη κατηγορία»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0