EuroLeague Final-4 2022

Προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Προπονητής της χρονιάς στην Ευρωλίγκα ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Για πρώτη φορά στην ιστορία η Ευρωλίγκα άλλαξε τον τρόπο που αναδεικνύει τον προπονητή της χρονιάς που μέχρι τώρα ήταν ο προπονητής που κατακτούσε το τρόπαιο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να λαμβάνει αυτή την μέγιστη τιμή!

Ο Μπαρτζώκας εξεπλάγην ευχάριστα από την επιλογή του ως προπονητής της χρονιάς αφού τον ψήφισαν οι συνάδελφοί του προπονητές, παίκτες, δημοσιογράφοι και φίλαθλοι από όλο τον κόσμο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παρέλαβε μάλιστα το βραβείο από τα χέρια της συζύγου του αείμνηστου Ντούσαν Ίβκοβιτς, Νένα.


«Είναι μία πολύ συγκινητική στιγμή που παρέλαβα το βραβείο από τα χέρια της Νένα Ίβκοβιτς” δήλωσε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε. “Είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο και ευχαριστώ την ομάδα, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου».

Από τη σεζόν 2004-05 όταν καθιερώθηκε το βραβείο του προπονητή της χρονιάς που φέρει το όνομα του Αλεξάντερ Γκομέλσκι είναι η 4η φορά που Έλληνας προπονητής το κατακτά μετά τον Μπαρτζώκα το 2013 και τον Δημήτρη Ιτούδη το 2016 και το 2019 ενώ είναι η 5η φορά που το κατακτά προπονητής ελληνικής ομάδας μετά τους Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός) το 2007 και το 2011, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς το 2012 και ο Μπαρτζώκας το 2013.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0