Euro 2024

«Έφτασε στον τελικό, αλλά...»: Μόνος ένας Άγγλος, στην καλύτερη 11αδα του EURO από την UEFA!

«Έφτασε στον τελικό, αλλά...»: Μόνος ένας Άγγλος, στην καλύτερη 11αδα του EURO από την UEFA!
Η καλύτερη ενδεκάδα του EURO 2024, έχει μόλις έναν παίκτη από τη φιναλίστ Αγγλία! «Μέσα» και δύο παίκτες, που οι ομάδες τους σταμάτησαν στα προημιτελικά!
Περίπου 40 ώρες μετά το τελευταίο σφύριγμα του EURO 2024 και την κατάκτησή του από την Ισπανία, η UEFA ανακοίνωσε την καλύτερη ενδεκάδα του τουρνουά.

Όπως είναι λογικό, το 55% αποτελείται από παίκτες της νικήτριας Ισπανίας, με τους Κουκουρέγια, Φαμπιάν Ρουίθ, Ντάνι Όλμο, Ρόδρι, Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς, να βρίσκονται εντός αυτής.

Προκαλεί έκπληξη, ωστόσο, πως μόνο ένας ποδοσφαιριστής, από την ομάδα της φιναλίστ Αγγλίας, δίνει το «παρών». Συγκεκριμένα, ο Κάιλ Γουόκερ.

Η Γαλλία, που «σταμάτησε» στα ημιτελικά, εκπροσωπείται από τους Μενιάν και Σαλιμπά, ενώ υπάρχουν και δύο παίκτες εθνικών ομάδων που αποκλείστηκαν στους «8»: ο Τζαμάλ Μουσιάλα από την πλευρά της Γερμανίας και ο Μανουέλ Ακάνζι, από αυτήν της Ελβετίας.

Δείτε την καλύτερη ενδεκάδα του EURO 2024, όπως επιλέχθηκε από τους ανθρώπους της UEFA:

Όσον αφορά στην... εξεταστική επιτροπή; Υπήρχε κι ένας πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού!

Ο λόγος για τον Αλιόσα Ασάνοβιτς, που ψήφισε εκπροσωπώντας την Κροατία. Η υπόλοιπη ομάδα αποτελούνταν από τους Ράφα Μπενίτεθ (Ισπανία), Φρανκ ντε Μπουρ (Ολλανδία), Πάκι Μπόνερ (Ιρλανδία), Φάμπιο Καπέλο (Ιταλία), Ζαν Μαρί Ντομεργκέ (Γαλλία), Άβραμ Γκραντ (Ισραήλ), Αϊτόρ Καράνκα (Ισπανία), Ιοάν Λουπέσκου (Ρουμανία), Νταβίντ Μόγιες (Σκωτία), Μάικλ Ο' Νιλ (Βόρειος Ιρλανδία) και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ (Νορβηγία).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης