Euro 2024

Tο σχόλιο του Φαν ντε Φάαρτ για την Αγγλία: «Είναι ομάδα για τα σκ@@@!»

Tο σχόλιο του Φαν ντε Φάαρτ για την Αγγλία: «Είναι ομάδα για τα σκ@@@!»

Η Αγγλία κατάφερε με ανατροπή απέναντι στην Ολλανδία (1-2, 10/07) να βρίσκεται στον τελικό του EURO 2024Η αγωνιστική εικόνα των «Τριών Λιονταριών» προκάλεσε τον εκνευρισμό του Φαν ντε Φάαρτσχολιάζοντας της σε κανάλι της πατρίδας του!

Η Ολλανδία αν και προηγήθηκε πολύ νωρίς απέναντι στην Αγγλία (1-2, 10/07) δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του EURO 2024.

Αυτό έφερε και τον εκνευρισμό του πρώην ποδοσφαιριστή των «οράνιε» Ράφαελ Φαν ντε Φάαρτ, ο οποίος φαίνεται πως είχε μία διαφορετική άποψη για την εικόνα των δύο ομάδων.

Ο Ολλανδός σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, σε κανάλι της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Αγγλία είναι μία ομάδα για τα σκ@τ@. Όσο περνούσε η ώρα, δεν ήθελαν να κάνουν το παραμικρό παρότι έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο γήπεδο, Ούτε εμείς κάναμε πολλά πράγματα. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα», ανέφερε αρχικά ο Φαν ντε Φάαρτ, ο οποίος στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη διαιτησία του ματς: «Τόσο ο διαιτητής, ο Τσβάιερ, όσο και ο υπεύθυνος για το VAR, Ντάνκερτ, θα πρέπει να μπουν στη μαύρη λίστα. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης