Euro 2024

Ο Σολ Κάμπελ στο BN Sports: «Η Αγγλία έχει αποκτήσει μία πολύ καλή συνήθεια στο φετινό EURO!» (video)

Ο Σολ Κάμπελ στο BN Sports: «Η Αγγλία έχει αποκτήσει μία πολύ καλή συνήθεια στο φετινό EURO!» (video)

Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το «It's coming home»; Ο θρύλος της Αγγλίας και της Άρσεναλ, Σολ Κάμπελ, έδωσε την απάντησή του μιλώντας στο BN Sports, μετά το σπουδαίο φιλικό των Legends του 2004, με τους UEFA All Stars! Παράλληλα, αποκάλυψε τι ιδιαίτερο έχουν τα φετινά «Τρία Λιοντάρια», που ίσως αποδειχθεί καταλυτικό στον τελικό του EURO 2024!

Αποστολή στη Γερμανία: Φάνης Τσοκανάς

Κάποτε, το Βόρειο Λονδίνο «κόπηκε» στα δύο για χάρη του. Δεν αποχωρεί και κάθε μέρα, ένας αρχηγός της Τότεναμ, για χάρη της Άρσεναλ! Ο Σολ Κάμπελ, ωστόσο, δικαιώθηκε για την τολμηρή απόφασή του το 2001.

Έζησε μεγάλες στιγμές με τους «κανονιέρηδες», φόρεσε και σε αυτούς το περιβραχιόνιο στο μπράτσο, ενώ υπήρξε ηγετικό μέλος τόσο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, όσο και των «Invicibles» του Αρσέν Βενγκέρ.



Φέτος, συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από το ιστορικό επίτευγμα εκείνης της «χρυσής φουρνιάς» της Άρσεναλ, όπως και από το δικό μας έπος: εκείνο του EURO της Πορτογαλίας. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Σολ Κάμπελ έδωσε το «παρών» στο Έσεν.

Μετά από τις απαραίτητες... ανάσες, ύστερα από την -ακατάλληλη για καρδιακούς- πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του EURO 2024, ο άλλοτε θρυλικός σέντερ μπακ των «Τριών Λιονταριών», αγωνίστηκε στο σπουδαίο φιλικό των Legends του 2004, με τους UEFA All Stars, στη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ.

Μιλώντας στο BN Sports και τον Φάνη Τσοκανά, στάθηκε στον μεγάλο τελικό της 14ης Ιουλίου στο Βερολίνο. Εκεί, όπου η Αγγλία θα έχει για δεύτερο σερί EURO, την ευκαιρία να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της, ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.



«Η Αγγλία έχει αποκτήσει μία πολύ καλή συνήθεια: να σκοράρει στο τέλος!

Η ομάδα επέστρεψε στο ματς ακόμα μία φορά. Μακάρι να συνεχιστεί» ανέφερε αρχικά, μιλώντας για τον ημιτελικό με την Ολλανδία, όπου όλα κρίθηκαν από το... σχεδόν «buzzer beater» του Όλι Γουότκινς. Όσο για το αν θα γίνει πράξη το «it's coming home»;

«Ελπίζω πως ναι! Έχουμε την ευκαιρία μας. Η Ισπανία μάλλον είναι το φαβορί, αλλά όλα μπορούν να συμβούν. Οι παίκτες (της Αγγλίας) έχουν αγωνιστικό πνεύμα, παλεύουν, παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Όλα είναι δυνατά!

Είναι τελικός. Μόλις ένα παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις. Η Ισπανία ίσως έχει το προβάδισμα, αλλά είμαστε καλοί».

Δείτε όσα δήλωσε ο Σολ Κάμπελ στο BN Sports:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης