Euro 2024

«Σάουθγκεϊτ, ξεκίνα με αυτούς τους τρεις»: Οι… απαιτήσεις των Άγγλων, για τον τελικό του EURO 2024!

«Σάουθγκεϊτ, ξεκίνα με αυτούς τους τρεις»: Οι… απαιτήσεις των Άγγλων, για τον τελικό του EURO 2024!

Τι κι αν βρίσκεται για δεύτερη διαδοχική φορά σε τελικό EURO; Οι Άγγλοι οπαδοί συνεχίζουν τις υποδείξεις στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τονίζοντας πως τρεις παίκτες, πρέπει να ξεκινήσουν ως βασικοί κόντρα στην Ισπανία!

Άλλη μια ευκαιρία να λάβει… σάρκα και οστά το «it’s coming home»! Η Αγγλία βρήκε τον… ήρωά της στο πρόσωπο του Όλι Γουότκινς, ο οποίος με ένα «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του ημιτελικού κόντρα στην Ολλανδία (10/07, 2-1), έστειλε τα «Τρία Λιοντάρια» στον τελικό του EURO 2024!

Για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση, οι Άγγλοι θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Το 2021 δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Ιταλούς. Αυτή τη φορά, αντίπαλος θα είναι η Ισπανία, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να αναζητά την «λύτρωση» για την χώρα του.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι συνεχίζει τις επιτυχημένες παρουσίες του στον θεσμό, το φίλαθλο κοινό του «Νησιού» έχει και πάλι να κάνει… υποδείξεις στον 53χρονο τεχνικό!

Συγκεκριμένα, υπάρχει η απαίτηση να ξεκινήσουν στην βασική ενδεκάδα κόντρα στη «φούρια ρόχα», τρεις παίκτες! Ο λόγος για τους Όλι Γουότκινς, Κόουλ Πάλμερ και Λουκ Σο, οι οποίοι σύμφωνα με τους Άγγλους οπαδούς, θα κάνουν την διαφορά!

Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που έγιναν, είναι τα εξής:

«Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα μείνει στον πάγκο, ο Πάλμερ πρέπει να ξεκινήσει στον τελικό του EURO 2024!»

«Ο Όλι Γουότκινς είναι ακριβώς αυτό που ζητούσε κάθε Άγγλος φίλαθλος σε όλο του τουρνουά. Πρέπει να ξεκινήσει στον τελικό!»

«Πρέπει να είναι βασικός ο Σο στον τελικό. Ξέρω πως δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι το καλύτερό τους στοίχημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης