Euro 2024

Το BN Sports στη Γερμανία: Το σχόλιο του Φάνη Τσοκανά, μετά την τεράστια πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του EURO 2024! (video)

Το BN Sports στη Γερμανία: Το σχόλιο του Φάνη Τσοκανά, μετά την τεράστια πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του EURO 2024! (video)

Το σχόλιο του Φάνη Τσοκανά, μετά την πρόκριση της Αγγλίας στον τελικό του EURO 2024 απέναντι στην Ολλανδία. Το buzzer beater του Γουότκινς, οι δύο «χρυσές» αλλαγές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και το μεγάλο βράδυ της 14ης Ιουλίου, με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

Αποστολή στη Γερμανία: Φάνης Τσοκανάς

Αυτό ήταν. Το ζευγάρι του τελικού του EURO 2024 «κλείδωσε».  Η Αγγλία τα κατάφερε απέναντι στην Ολλανδία και πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στο παιχνίδι της 14ης Ιουλίου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Είναι ξανά εκεί, σε αυτό το σημείο του τουρνουά, για δεύτερη διαδοχική φορά, παρά το γεγονός πως η κριτική στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ καλά κρατεί. Και όμως, με δύο δικές του αλλαγές, ήρθε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ο Φιλ Φόντεν βρήκε τον Γουότκινς, αυτός τελείωσε ιδανικά τη φάση και με το δικό του buzzer – beater, διαμορφώθηκε το τελικό 2-1!

Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολλές καλές στιγμές, κατά βάση στο πρώτο μέρος. Λιγότερα ρίσκα στην επανάληψη, αλλά μία στιγμή αρκούσε.

Και κάπως έτσι, τα «τρία Λιοντάρια» κέρδισαν σε 90άλεπτο, για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα, με τη συνέχεια να λαμβάνει χώρα την Κυριακή (14/07), με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης