Euro 2024

Το BN Sports στο EURO 2024: Το σχόλιο του Φάνη Τσοκανά, μία ημέρα πριν το Ολλανδία – Αγγλία! (video)

Το BN Sports στο EURO 2024: Το σχόλιο του Φάνη Τσοκανά, μία ημέρα πριν το Ολλανδία – Αγγλία! (video)

Δύο παιχνίδια ακόμα έμειναν για την Αγγλία, για να πραγματοποιήσει ένα μεγάλο όνειρο! Να κατακτήσει ένα EURO! Δείτε το σχόλιο του Φάνη Τσοκανά, απεσταλμένου του BN Sports στη Γερμανία, μία ημέρα πριν τον επικείμενο ημιτελικό με την Ολλανδία!

Αποστολή στη Γερμανία: Φάνης Τσοκανάς

Μία ημέρα απομένει για την σέντρα του δεύτερου ημιτελικού του EURO 2024 ανάμεσα στην Ολλανδία και την Αγγλία και ο Φάνης Τσοκανάς μεταφέρθηκε από το Ντίσελντορφ στο Ντόρτμουντ, για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Η δική του μετακίνηση κύλησε ομαλά, εν αντιθέσει με αυτή των Ολλανδών, των οποίων το τρένο αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και καθυστέρησε χαρακτηριστικά. Τόσο μεγάλο ζήτημα, που ο Ρόναλντ Κούμαν αναγκάστηκε να ακυρώσει τη συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη πλευρά, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του πολύ πιο ήρεμος και άνετος, συγκριτικά με τον προημιτελικό απέναντι στην Ελβετία. Ίσως επειδή γνωρίζει πως ναι μεν η πρόκληση είναι μεγαλύτερη, αλλά ουδείς θα τον κατηγορήσει αν… αποκλειστεί στους «4» του τουρνουά. Τουλάχιστον… συγκριτικά με το τι θα συνέβαινε έναν γύρο νωρίτερα.

Από εκεί και πέρα, η Αγγλία έχει κάθε λόγο να είναι αισιόδοξη, καθώς αν και δεν αποδίδει στον μέγιστο βαθμό, το τουρνουά της… πηγαίνει. Θα είναι η στιγμή της; Ίσως. Θα το μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ»!

Δείτε το σχόλιο του απεσταλμένου του BN Sports στο EURO 2024, Φάνη Τσοκανά:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης