Euro 2024

«Θα πέσω αριστερά στον Ακάντζι»: Έτσι εξηγείται, γιατί ο Πίκφορντ έπινε… νερό πριν από κάθε εκτέλεση! (pic)

«Θα πέσω αριστερά στον Ακάντζι»: Έτσι εξηγείται, γιατί ο Πίκφορντ έπινε… νερό πριν από κάθε εκτέλεση! (pic)

Ο Τζόρνταν Πίφκορντ δεν διψούσε. Απλώς έπρεπε να διαβάζει, πριν από κάθε εκτέλεση πέναλτι. Το έκανε και στην περίπτωση του Μάνουελ Ακάντζι. Και κάπως έτσι, έστειλε την Αγγλία στον ημιτελικό του EURO 2024!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η διαδικασία των πέναλτι για την Αγγλία, η οποία βρίσκεται στους «4» του EURO 2024 και αναμένει να συναντήσει τον νικητή του «ζευγαριού» της Ολλανδίας με την Τουρκία.

Βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα με τον Μπουκάγιο Σάκα, «σώθηκε» στο δοκάρι του Σακίρι και στο φινάλε της βραδιάς, πανηγύρισε.

Δεν αστόχησε ούτε σε ένα πέναλτι, έκανε το 5/5 και είδε τον Τζόρνταν Πίκφορντ να «βγάζει» την πρώτη εκτέλεση της βραδιάς. Είχε απέναντί του τον Μάνουελ Ακάντζι, μάντεψε σωστά τη γωνία, απέκρουσε και έστειλε τη χώρα του στον ημιτελικό.

Παρατηρώντας τη διαδικασία, πολλοί θα αναρωτηθήκατε για ποιον λόγο ο Άγγλος γκολκίπερ, έπινε διαρκώς νερό, πριν προσπαθήσει να αποκρούσει πέναλτι Ελβετού. Μα είναι πολύ απλό. Διότι πάνω στο μπουκάλι με το νερό του, είχε ξεκάθαρες οδηγίες, για το πού να πέσει.

Στην περίπτωση του Ακάντζι μάλιστα, το έλεγε ξεκάθαρα. «Πέφτω αριστερά». Το έκανε. Και κάπως έτσι, τα «τρία Λιοντάρια» μένουν Γερμανία!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης