Euro 2024

Έξαλλος ο Βάγκνερ με τον Τέιλορ: «Εισέβαλε» στα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις για το χέρι του Κουκουρέγια!

Έξαλλος ο Βάγκνερ με τον Τέιλορ: «Εισέβαλε» στα αποδυτήρια ζητώντας εξηγήσεις για το χέρι του Κουκουρέγια!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι άπαντες στη Γερμανία μετά την απόφαση του Άντονι Τέιλορ να μην καταλογίσει πέναλτι στο χέρι του Κουκουρέγια, ενώ μάλιστα ο βοηθός του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε… ντου στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το ματς!

Η Ισπανία πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση επί της Γερμανίας στη φάση των «8» του EURO 2024, με το «χρυσό» γκολ του Μικέλ Μερίνο στην τελευταία καλή στιγμή του ματς!

Ωστόσο, μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει η φάση με το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στο σουτ που επιχείρησε ο Τζαμάλ Μουσιάλα μερικά λεπτά πιο πριν, με το ματς στο 1-1. Η μπάλα χτύπησε ξεκάθαρα στο απλωμένο χέρι του Ισπανού, με τον Άντονι Τέιλορ να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και τον VAR να μην καλεί να επανεξετάσει τη φάση. 


Έξαλλοι άπαντες στο γερμανικό «στρατόπεδο» με την απόφαση αυτή, ενώ στιγμές αργότερα η Ισπανία προκρίθηκε στα ημιτελικά. Ενδεικτικό της οργής, αλλά και της απογοήτευσης του αποκλεισμού, είναι η ενέργεια του Σάντρο Βάγκνερ, βοηθού του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Τι έκανε; Σύμφωνα με τη γερμανική «BILD», μετά το σφύριγμα της λήξης, έτρεξε προς τα αποδυτήρια των διαιτητών ζητώντας εξηγήσεις από τον Άγγλο διαιτητή για την απόφασή του και όλα αυτά σε έντονο ύφος. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βάγκνερ έφτασε στο σημείο να προσβάλει τον Τέιλορ και μένει να δούμε εάν η UEFA προχωρήσει σε τυχόν τιμωρία της Γερμανικής Ομοσπονδίας.


Βέβαια, όλα αυτά μικρή σημασία έχουν πλέον, καθώς η οικοδέσποινα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης