Euro 2024

«Η κατάρα των EURO ξαναχτύπησε»: Ο Τόμας Μίλερ τα κατέκτησε όλα, αλλά στη Γερμανία λύγισε ξανά μπροστά στον… μεγαλύτερο εφιάλτη του! (video)

«Η κατάρα των EURO ξαναχτύπησε»: Ο Τόμας Μίλερ τα κατέκτησε όλα, αλλά στη Γερμανία λύγισε ξανά μπροστά στον… μεγαλύτερο εφιάλτη του! (video)

Η οικοδέσποινα Γερμανία δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του EURO από την Ισπανία (2-1, 05/07). Για πολλούς παίκτες της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν -πιθανώς- να ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που παίρνουν μέρος. Ένας από αυτούς, μπορεί να είναι και ο Τόμας Μίλερ που ήρθε αντιμέτωπος με την «κατάρα» των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για ακόμη μία φορά! 

Ο Τόμας Μίλερ «έριξε» τίτλους τέλους με την φανέλα της Γερμανίας, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος στο «Sky Sports Germany» πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά σε αγώνα με το εθνόσημο στο στήθος!

Μάλιστα, μετά την λήξη του «οδυνηρού» αποκλεισμού απέναντι στην Ισπανία (2-1, 05/07) ο 34χρονος ξέσπασε σε κλάματα, αφού για ακόμα μία φορά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει με την εθνική του στο EURO.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στην Γερμανία, αφού εκτός από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 έχει σκοράρει συνολικά 35 φορές σε επίσημους αγώνες, με τα 10 από αυτά τα γκολ να είναι σε διοργανώσεις Μουντιάλ!

Τι μπορεί να λείπει από τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου; Η ατομική και ομαδική διάκριση στο EURO! Συγκεκριμένα, ο Γερμανός δεν έχει καταφέρει ποτέ να σκοράρει στην εν λόγω διοργάνωση, αλλά ούτε να την κατακτήσει!

Καλύτερη πορεία του Μίλερ με την φανέλα της εθνικής του σε EURO ήταν το 2012 και 2016 όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε από Ιταλία (1-2) και Γαλλία (0-2) αντίστοιχα.


Πλέον το μόνο που μένει να φανεί, είναι αν ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν θα «κρεμάσει» τα παπούτσια του σε εθνικό επίπεδο ή θα προσπαθήσει για τουλάχιστον ακόμα μία φορά να πάρει εκδίκηση!   

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλους τους αγώνες που έχει σκοράρει ο Μίλερ με την εθνική Γερμανίας

Διονύσης Καλαϊζής 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης