Euro 2024

«Κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο»: Τι συνέβη και μπορεί να... αγχωθεί για τιμωρία, ενόψει του προημιτελικού με την Γαλλία;

«Κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο»: Τι συνέβη και μπορεί να... αγχωθεί για τιμωρία, ενόψει του προημιτελικού με την Γαλλία;

Η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του EURO 2024 στα πέναλτι απέναντι στην Σλοβενία (0-0, 01/07). Όπως είναι φυσιολογικό, σε έναν τέτοιο αγώνα οι εναλλαγές συναισθημάτων είναι πολύ έντονες και οι χτύποι της καρδιάς βαράνε «κόκκινο»! Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κινδυνέψει με τιμωρία από την UEFA!

Η Πορτογαλία θα βρίσκεται στους «8» του EURO 2024, αφού αρχικά κατάφερε να αποκλείσει την Σλοβενία σε έναν «επεισοδιακό» αγώνα (0-0, 01/07)! Και οι δύο ομάδες σπατάλησαν μεγάλες ευκαιρίες ώστε να πάρουν την πρόκριση με αυτήν να καταλήγει στα χέρια της ομάδας του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Φυσικά, μέχρι να τελειώσει ο αγώνας οι οπαδοί των δύο ομάδων ένιωσαν μία έντονη εναλλαγή συναισθημάτων με τους καρδιακούς τους παλμούς να βαράνε «κόκκινο». Το ίδιο συνέβη και στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σταρ είχε την μεγάλη ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά ο Γιαν Όμπλακ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του 39χρονου στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης!

Ο αρχηγός των Ιβήρων ωστόσο δεν αστοχεί δεύτερη φορά και στην διαδικασία των πέναλτι «πήρε το αίμα του πίσω» ευστοχώντας στην πρώτη εκτέλεση της ψυχοφθόρου διαδικασίας!

Όλοι καταλαβαίνουν πως όσες φορές και να έχει ζήσει παρόμοιες καταστάσεις ο Ρονάλντο ακόμα και σήμερα η αγωνία του για την τελική έκβαση του αγώνα είναι μεγάλη.

Η εταιρεία γυμναστικής WHOOP έβγαλε στο «φως» της δημοσιότητας τους καρδιακούς παλμούς του Πορτογάλου καθ’ όλη την διάρκεια των σημαντικών εξελίξεων της αναμέτρησης. Ωστόσο, αυτό μπορεί να επιφέρει ποινή τόσο στην εταιρεία, όσο και στον Ρονάλντο!  

Μιας και η αναμέτρηση αφορά έναν αγώνα UEFA και απαγορεύεται να δημοσιεύονται τα ονόματα των ομάδων και των παικτών που αφορούν την διοργάνωση, εκτός και αν είσαι χορηγός της!

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο EURO 2012 όταν ο Νίκλας Μπέντερ είχε πανηγυρίσει βγάζοντας την φανέλα του και είχε φανεί η επωνυμία της Paddy Power και ο Δανός είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 80 χιλιάδων λιρών!

Μένει να φανεί αν η UEFA θα είναι το ίδιο σκληρή και με τον Ρονάλντο, πάντως όπως φαίνεται η συμμετοχή του στα προημιτελικό απέναντι στην Γαλλία (05/07, 22:00) πρέπει να θεωρείται δεδομένη!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης