Euro 2024

Γιαμάλ και Γουίλιαμς σε... αποστολή: Nτριμπλάρουν περισσότερο από έντεκα χώρες μαζί και χρίζουν την Ισπανία φαβορί! (video)

Γιαμάλ και Γουίλιαμς σε... αποστολή: Nτριμπλάρουν περισσότερο από έντεκα χώρες μαζί και χρίζουν την Ισπανία φαβορί! (video)

Η Ισπανία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο EURO 2024 έως τώρα και ο λόγος που το κάνει έχει… δύο ονόματα: Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς!

Η Ισπανία βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει την Γερμανία (05/07, 19:00) στο ίσως πιο δυνατό τεστ μέχρι σήμερα. Βασικοί συντελεστές της μέχρι τώρα πορείας, μπορούν να θεωρηθούν άνετα τα δύο ταλέντα της ομάδας, ο Λαμίν Γιαμάλ και ο Νίκο Γουίλιαμς.

Το ισπανικό δίδυμο, πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις που δεν περνάν απαρατήρητες. Είναι χαρακτηριστικό πως μαζί, έχουν ντριμπλάρει τους αντιπάλους τους 20 φορές στο φετινό τουρνουά, παραπάνω δηλαδή από έντεκα χώρες!

Έχουν σημειώσει συνδυαστικά ένα γκολ και τρεις ασίστ, ενώ έχουν σημαντικό ρόλο στις επιθέσεις της Ισπανίας καθώς έχουν καταγράψει 40 επαφές στην αντίπαλη περιοχή, έχουν δημιουργήσει 20 φάσεις και έχουν επιχειρήσει 19 σουτ.  

Συγκεκριμένα, οι έντεκα ντρίμπλες του Γιαμάλ, είναι η κορυφαία επίδοση στη φετινή διοργάνωση μέχρι στιγμής ενώ είναι ο μόνος παίκτης στο EURO 2024 που έχει 10+ επιτυχημένες και έχει δημιουργήσει 10+ φάσεις!

Παράλληλα στο 4-1 επί της Γεωργίας (30/06), ο Νίκο Γουίλιαμς κατέγραψε ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Ο εξτρέμ της Μπιλμπάο, έγινε ο πρώτος που βάζει γκολ, καταγράφει ασίστ και ολοκληρώνει με επιτυχία όλες τις πάσες που επιχείρησε σε ένα ματς (46/46), σε ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Σίγουρα το ταλέντο είναι απαραίτητο για να γραφτούν όλα αυτά τα στατιστικά. Είναι όμως ακόμα πιο σημαντική η παρουσία ενός προπονητή που ξέρει να «βγάζει» το 100% από τους παίκτες του, ιδίως όταν πρόκειται για νέους ποδοσφαιριστές.

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε, δείχνει να έχει την ικανότητα να είναι αυτός ο άνθρωπος και οι Ισπανοί μπορούν να ελπίζουν για το καλύτερο.

Ο προημιτελικός με τους Γερμανούς για το EURO 2024 πλησιάζει και αν ο Γιαμάλ και ο Γουίλιαμς έχουν τα ίδια… κέφια, αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι!

Γιάννης Παππάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης