Euro 2024

«Σάλος» στο EURO 2024: O Ντεμιράλ πανηγύρισε με τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων»! (video)

«Σάλος» στο EURO 2024: O Ντεμιράλ πανηγύρισε με τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων»! (video)

Ο Μερίχ Ντεμιράλ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Τουρκίας απέναντι στην Αυστρία (1-2, 02/07), αφού σκόραρε δύο φορές. Ωστόσο κρίθηκε έντονα για τους πανηγυρισμούς του, καθώς έκανε τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων»!

Η Τουρκία πήρε μία μεγάλη πρόκριση και θα βρεθεί στα προημιτελικά του EURO 2024. Πρωταγωνιστής της ομάδας του Βιντσέντσο  Μοντέλα ήταν ο Μερίχ Ντεμιράλ που αν και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές απέναντι στην Αυστρία (1-2, 02/07).

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής επέλεξε να πανηγυρίσει με τον χαιρετισμό των «Γκρίζων Λύκων» κάτι που έφερε την έντονη αντίδραση των ΜΜΕ της Αυστρίας, καθώς αναφέρουν πως ο παίκτης της Αλ Αχλί πανηγύρισε  με φασιστικό τρόπο!

Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό απάντησε:

«Είχα στο μυαλό μου μια συγκεκριμένη γιορτή, κάτι που συνδέεται με την τουρκική μου ταυτότητα. Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι Τούρκος και ένιωσα αυτή την περηφάνια βαθιά μετά το γκολ. Ήθελα να το εκφράσω αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα. Οι οπαδοί μας είναι περήφανοι για εμάς. Τους είδα να κάνουν τη χειρονομία στην κερκίδα και με έκανε να θέλω να το κάνω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης