Euro 2024

Ο Κριστιάνο το έκανε ξανά: Ίδια ατάκα, πριν από εκτέλεση φάουλ, σε δεύτερο σερί παιχνίδι! (video)

Ο Κριστιάνο το έκανε ξανά: Ίδια ατάκα, πριν από εκτέλεση φάουλ, σε δεύτερο σερί παιχνίδι! (video)

Έπρεπε να μπει. Ήταν τεράστια ευκαιρία. Θα ήταν μοναδική στιγμή. Έφτασε ξανά στο πρώτο του γκολ στο EURO 2024 ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένα… φάουλ και μερικά εκατοστά μακριά. Τι είπε όμως, πριν το εκτελέσει;

Βλέπει κανείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν γίνεται να μην το παραδέχεται. Διότι αυτό που κάνει είναι πραγματικά αδιανόητο.

Ένα απίστευτο πάθος. Μία… τρομακτική θέληση να σκοράρει. Μία τεράστια επιθυμία να κάνει ό,τι μπορεί, ώστε να σκοράρει για πρώτη φορά στο EURO 2024. Και κατά συνέπεια, να οδηγήσει την Πορτογαλία σε μία μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά, απέναντι στην Σλοβενία.

Το 0-0 παραμένει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η κορυφαία στιγμή όλων, έλαβε χώρα με την συμπλήρωση 33 λεπτών. Ο Λεάο κέρδισε φάουλ, ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και η προσπάθειά του κατέληξε ελάχιστα έξω από την εστία του Όμπλακ.

Προτού εκτελέσει, ο Κριστιάνο μονολόγησε κάτι συγκεκριμένο. Μίλησε, όπως είχε κάνει και μερικές ημέρες νωρίτερα. Και το Twitter έμαθε τι είπε… Ξανά το ίδιο. «Εσύ, θα σκοράρεις», αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης