Euro 2024

Φίλοι της Αγγλίας έφυγαν πριν το γκολ του Μπέλιγχαμ, άκουσαν τους πανηγυρισμούς και… επέστρεψαν στο γήπεδο τρέχοντας! (video)

Φίλοι της Αγγλίας έφυγαν πριν το γκολ του Μπέλιγχαμ, άκουσαν τους πανηγυρισμούς και… επέστρεψαν στο γήπεδο τρέχοντας! (video)

Viral έχουν γίνει ορισμένοι φίλοι της Αγγλίας που εκνευρισμένοι από την απόδοση της ομάδας τους απέναντι στη Σλοβακία, αποχώρησαν λίγο πριν το γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Για να γυρίσουν στιγμές αργότερα τρέχοντας, με το που άκουσαν τους πανηγυρισμούς από τις εξέδρες!

Η Αγγλία μπορεί να πήρε τελικά την πρόκριση για τους «8» του EURO 2024 φέρνοντας «τούμπα» το ματς με τη Σλοβακία (30/06, 2-1), αλλά η εμφάνισή της κάθε άλλο από καλή ήταν.

Για την ακρίβεια, άκρως απογοητευτική και αποκαρδιωτική για όσους περίμεναν ένα restart μετά την μέτρια εικόνα που είχε το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη φάση των ομίλων.

Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, βρισκόμενη πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ματς, αρκετοί φίλοι της, εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο!

Τη στιγμή που ο Τζουντ Μπέλιγχαμ σκόραρε στην εκπνοή ισοφαρίζοντας για τα «τρία Λιοντάρια», επικράτησε πανζουρλισμός από τους χιλιάδες Άγγλους που βρίσκονταν στο γήπεδο. Φυσικά, ο… ήχος έφτασε στα αυτιά όσων είχα βγει έξω από την Βέλτινς Αρένα, οι οποίοι έσπευσαν να ξαναμπούν στο γήπεδο, όσο πιο γρήγορα μπορούσαν.


Και ανταμείφθηκαν, αφού η Αγγλία έφτασε στην ανατροπή χάρη στο γκολ του Χάρι Κέιν στην παράταση.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης