Euro 2024

Ο Σάουθγκεϊτ ήθελε να βγάλει τον Μπέλιγχαμ στο 93’: Τι σκέφτηκε και τον άφησε, θα είχε… απολυθεί από την Αγγλία!

Ο Σάουθγκεϊτ ήθελε να βγάλει τον Μπέλιγχαμ στο 93’: Τι σκέφτηκε και τον άφησε, θα είχε… απολυθεί από την Αγγλία!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ το είπε μόνος του. Ήθελε να περάσει εκτός αγώνα τον Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 94ο λεπτό, αντί για τον Φιλ Φόντεν. Το μετάνιωσε. Άλλαξε την αλλαγή του. Τον άφησε μέσα. Και για αυτό, εξακολουθεί να έχει… δουλειά και να βρίσκεται στη Γερμανία. Η ιστορία της Αγγλίας στο EURO 2024 συνεχίζεται. Προσοχή όμως. Έρχεται η Ελβετία. Και εκεί, δεν «συγχωρούνται» λάθη, «χαμένα ημίχρονα», φοβική αντιμετώπιση και «εγκληματικά» προπονητικά σφάλματα!

Έχουν περάσει μερικές ώρες από την τεράστια πρόκριση που πανηγύρισε η Αγγλία απέναντι στην Σλοβακία. Μία πρόκριση που προφανώς, πριν και την έναρξη της αναμέτρησης, άπαντες περίμεναν.

Αναλογικά με την εξέλιξη της συνάντησης όμως, τα «τρία Λιοντάρια» έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν πως έκαναν κάτι σημαντικό. Διότι είχαν ξανά ένα κακό πρώτο ημίχρονο, αλλάζοντας την εικόνα τους στην επανάληψη. Έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό, έκαναν επιτέλους ευκαιρίες, είχαν δύο σημαντικές με τον Χάρι Κέιν, το δοκάρι του Ντέκλαν Ράις, και «σώθηκαν» από μία στιγμή… μαγείας του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης