Euro 2024

Μήπως πρέπει να… αποχαιρετήσει τον Νίκο Γουίλιαμς η Μπιλμπάο; Με αυτήν τη ρήτρα, σίγουρα! (video)

Μήπως πρέπει να… αποχαιρετήσει τον Νίκο Γουίλιαμς η Μπιλμπάο; Με αυτήν τη ρήτρα, σίγουρα! (video)

Ένα από τα βασικά «γρανάζια» της Εθνικής Ισπανίας. Ο Νίκο Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε στην πρόκριση κόντρα στη Γεωργία, ενώ γενικά στο EURO 2024, η παρουσία του ξεχωρίζει. Και με τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στην Μπιλμπάο, δύσκολα θα συνεχίσει στη χώρα των Βάσκων!

Η συζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει! Ποιος θα είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του Νίκο Γουίλιαμς; Φυσικά, ο 21χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την Αθλέτικ Μπιλμπάο έως το καλοκαίρι του 2027, όμως η ρήτρα που προβλέπεται στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, καθιστά δύσκολη την παραμονή του στη χώρα των Βάσκων!

Έπειτα από μία ξεχωριστή χρονιά για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε, που έφτασε στην κατάκτηση του Copa Del Rey, ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρωταγωνιστεί με την Εθνική Ισπανίας, στο EURO 2024.

Την περασμένη σεζόν, σε 37 συμμετοχές με τους Βάσκους, πέτυχε 8 τέρματα και μοίρασε 19 ασίστ. Η αξία του ανεκτίμητη, επομένως δεν είναι καθόλου παράλογο, το γεγονός ότι ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε του έχει δώσει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι!

Μπορεί έως τώρα στα γήπεδα της Γερμανίας, να μην είχε κατορθώσει να συμμετάσχει σε κάποιο τέρμα της «φούρια ρόχα», ωστόσο η παρουσία του ήταν καταλυτική. Κόντρα στους Γεωργιανούς, είχε έρθει πια η στιγμή να πρωταγωνιστήσει.

Πρώτα έδωσε την ασίστ για το γκολ ισοφάρισης του Ρόδρι και έπειτα, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μαμαρντασβίλι, εκτελώντας μέσα από την περιοχή για το 3-1.

Το τουρνουά έχει ακόμα δρόμο, αλλά ο Νίκο Γουίλιαμς μπορεί μόνο να ονειρεύεται. Και ίσως, θα πρέπει να αρχίσει να… οραματίζεται και την επόμενη φανέλα που θα φορέσει!

Το συμβόλαιό του με την Αθλέτικ Μπιλμπάο συμπεριλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στα 58 εκατομμύρια ευρώ! Το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι ήδη μεγάλο, από διάφορες ομάδες. Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, το έχουν ήδη στο «ραντάρ» τους.

Η αλήθεια είναι πως με το συγκεκριμένο νούμερο, θα είναι… θαύμα αν παραμείνει κάτοικος Μπιλμπάο. Κάτι που αυτή τη στιγμή, φαντάζει απίθανο!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης