Euro 2024

Η απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων: Ο «ήρωας» Άντερσεν μετατράπηκε σε... μοιραίο για τη Δανία μέσα σε πέντε λεπτά! (video)

Η απόλυτη εναλλαγή συναισθημάτων: Ο «ήρωας» Άντερσεν μετατράπηκε σε... μοιραίο για τη Δανία μέσα σε πέντε λεπτά! (video)

Και τι δεν είχε η αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Δανία. Κεραυνούς, χαλάζι, διακοπή, ακυρωμένα γκολ, πέναλτι. Και έναν «τραγικό ήρωα», τον Γιόαχιμ Άντερσεν, που μέσα σε λίγα λεπτά πρωταγωνίστησε και στις δύο εστίες.

Η Δανία γνώρισε τον αποκλεισμό από το EURO 2024 μετά την ήττα της από την οικοδέσποινα Γερμανία (29/06, 0-2) και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Για τον Γιόαχιμ Άντερσεν τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον πιο άσχημο τρόπο, αφού ο Δανός αμυντικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο δεύτερο ημίχρονο, σε δύο φάσεις που έμελλε να κρίνουν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Παρότι η Δανία προηγήθηκε στο 47’ με τον Άντερσεν, το γκολ του ωστόσο ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ, με τους πανηγυρισμούς να διακόπτονται απότομα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, για τον ίδιο η συνέχεια ήταν… καταστροφική. Μόλις πέντε λεπτά μετά, υπέπεσε σε παράβαση μέσα στην περιοχή του Σμάιχελ, κάνοντας χέρι με το VAR να παρεμβαίνει ξανά και τον Όλιβερ να καταλογίζει πέναλτι εις βάρος του Δανού.


Ο Χάβερτς ευστόχησε, η Γερμανία προηγήθηκε με 1-0 «χτίζοντας» τα θεμέλια για τη νίκη για να έρθει στο 68’ ο Μουσιάλα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Μόνο με την… τύχη του μπορεί να τα βάλει ο Άντερσεν, αφού μέσα σε λίγα μόλις λεπτά κατέστη ο «μοιραίος» για τη Δανία, με την τεχνολογία να του… αφαιρεί τον τίτλο του «ήρωα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης