Euro 2024

Ο Νάγκελσμαν απαγόρευσε στους ατζέντηδες των παικτών να βρίσκονται στις προπονήσεις της Γερμανίας!

Ο Νάγκελσμαν απαγόρευσε στους ατζέντηδες των παικτών να βρίσκονται στις προπονήσεις της Γερμανίας!

Με το EURO 2024 να μπαίνει πλέον στη φάση των νοκ άουτ και τα πράγματα να ζορίζουν, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποφάσισε να κάνει τα πάντα, ώστε να μείνουν οι παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένοι στο έργο τους.

Η Γερμανία ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της φάσης των «16» απέναντι στη Δανία (29/06, 22:00), με στόχο να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι στην προπόνηση και στον στόχο της οικοδέσποινας να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν απαγόρεψε την είσοδο των ατζέντηδων και των συμβούλων των παικτών από το προπονητικό κέντρο της ομάδας.  

Με τις μεταγραφικές εξελίξεις να… τρέχουν και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων να συνεχίζονται, οι ατζέντηδες έχουν αποκλειστική πρόσβαση στις προπονήσεις της Γερμανίας, προκειμένου να συζητούν με τους πελάτες τους.  

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, πάντως, φαίνεται πως έχει άλλη άποψη και προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του προσηλωμένους στο EURO. Και για τον λόγο «μπλόκαρε» την είσοδο των ατζέντηδων από τις προπονήσεις της ομάδας τονίζοντας πως «υπάρχουν σαφείς κανόνες σχετικά με το ποιος επιτρέπεται να εισέλθει και ποιος όχι».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης