Euro 2024

Η «τρέλα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει όρια: Οπαδός όρμησε με τα δύο πόδια προς το μέρος του Πορτογάλου! (video)

Η «τρέλα» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει όρια: Οπαδός όρμησε με τα δύο πόδια προς το μέρος του Πορτογάλου! (video)

Ως πού μπορεί να φτάσει η… τρέλα; Στην περίπτωση του ανεγκέφαλου οπαδού που πήρε φόρα από την κερκίδα για να πέσει με τα δύο πόδια πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μάλλον αρκετά μακριά.

Άλλο ένα περιστατικό που έχει στο επίκεντρο τον μεγάλο σταρ της Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο, εκτυλίχθηκε στο EURO 2024.

Αυτή τη φορά, πρόκειται ολότελα για τρέλα! Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την ήττα από τη Γεωργία (26/06, 0-2), ο Ρονάλντο κατευθυνόταν με κατεβασμένο το κεφάλι προς τα αποδυτήρια. Τότε, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου αντιλήφθηκαν εγκαίρως την… αλλοφροσύνη ενός οπαδού που βρισκόταν στις κερκίδες.

Τι έκανε; Πήρε φόρα, έβαλε στο… στόχαστρο τον Ρονάλντο και πήδηξε με τα δύο πόδια προς το μέρος του. Ευτυχώς για τον Πορτογάλο, το staff πρόλαβε να τον σταματήσει φράζοντάς του τον δρόμο, με τον Ρονάλντο να κοιτάει στη συνέχεια απορημένος τον οπαδό να προσγειώνεται μπροστά του!


Θαυμαστής του που ήθελε να βρεθεί δίπλα του, έστω και για μια στιγμή; Ακόμη κι έτσι, ο συγκεκριμένος δεν το έκανε με καθόλου... σωστό τρόπο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης