Euro 2024

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία - Βέλγιο! (video)

«Δίκη» στο Twitter για Λουκάκου, μετά το χαμένο τετ-α-τετ στο Ουκρανία - Βέλγιο! (video)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν κατάφερε να βρει δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό της τελευταίας και καθοριστικής αναμέτρησης του Βελγίου στους ομίλους! Και το Twitter πήρε... φωτιά!

Δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στο EURO 2024. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ρομέλου Λουκάκου, χρειάζεται να ξαναβρεί τη χαμένη αυτοπεποίθησή του και το πρώτο του γκολ με το Βέλγιο, στο φετινό τουρνουά.

Στο τελευταίο ματς των ομίλων για τους «κόκκινους διαβόλους», και στο πιο κομβικό, καθώς κρίνεται το μέλλον τους στη διοργάνωση, απέτυχε να τα καταφέρει, παρότι είχε νωρίς, μία πολύ καλή ευκαιρία.

Μόλις στο 7ο λεπτό, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τον βρήκε στον κενό χώρο, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και το 0-0 παρέμεινε.



Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, πολλοί χρήστες άρχισαν να τον συγκρίνουν μέχρι και με τον... γιο του Γουέιν Ρούνεϊ, που κάποτε έκανε τα πρώτα του βήματα και χρειάστηκε να τον πάρει ο πατέρας του στην αγκαλιά του, για να σκοράρει!

Προφανώς, αυτό ήταν μόνο ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν. Και ένα από αυτά που... επιτρέπεται να δημοσιευθούν, καθώς οι φίλοι του Βελγίου, δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με την κατάληξη και αυτής της ευκαιρίας στο φετινό EURO, για τον Ρομέλου Λουκάκου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης