Euro 2024

«Κριστιάνο Ρονάλντο vs Ντιναμό Τιφλίδας»: Γεωργία - Πορτογαλία, μια μάχη με... ακαδημίες του 2013!

«Κριστιάνο Ρονάλντο vs Ντιναμό Τιφλίδας»: Γεωργία - Πορτογαλία, μια μάχη με... ακαδημίες του 2013!

Η φωτογραφία που έγινε viral και είναι ένα ακόμα αποδεικτικό στοιχείο, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει «κερδίσει» τη μάχη με τον χρόνο!

Η Γεωργία, στην πρεμιέρα της σε EURO, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές, αλλά στην τελευταία «στροφή», διατηρεί το δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης. Αντίπαλός της, το μεγάλο φαβορί, Πορτογαλία. Τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ της Τετάρτης (26/06, 22:00) και η αλήθεια είναι πως υπάρχει... παρελθόν μεταξύ τους. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ του ρέκορντμαν και ηγέτη των Ιβήρων, Κριστιάνο Ρονάλντο, και έντεκα παικτών της Γεωργίας!

Γυρνώντας πίσω στο 2013, μία ολόκληρη ενδεκάδα από τους νυν διεθνείς της Γεωργίας, είχαν ξετρελαθεί από την επίσκεψη του CR7 στις ακαδημίες της Ντιναμό Τιφλίδας. Τότε, μικρά παιδιά εκείνοι, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, στα 28 του χρόνια. 

Ανάμεσά τους και ο απόλυτος ηγέτης της «σταχτοπούτας» του EURO, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, αλλά και οι Νταβιντασβίλι, Κοχορασβίλι και Μεκβαμπισβίλι, μεταξύ άλλων.

Η φωτογραφία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, όπως είναι λογικό, και πέραν του ρομαντικού στοιχείου, είναι αποδεικτικό της αντοχής του Κριστιάνο Ρονάλντο στον χρόνο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης