Euro 2024

«Ασπιρίνη» για τη Δανία η πρόκριση– Μηδενικά ρίσκα για τους Σέρβους σε παιχνίδι do or die (0-0)! (video)

«Ασπιρίνη» για τη Δανία η πρόκριση– Μηδενικά ρίσκα για τους Σέρβους σε παιχνίδι do or die (0-0)! (video)

Σε ένα παιχνίδι που είναι καταδικασμένο να ξεχαστεί πολύ γρήγορα, Σερβία και Δανία βασάνισαν το κοινό τους, με τους Σκανδιναβούς να εκμεταλλεύονται τον βαθμό (0-0) και να παίρνουν την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Άτολμοι και απογοητευτικοί οι Σέρβοι που, αν και ανέβασαν ρυθμούς στο τέλος, δεν απέφυγαν την τελευταία θέση στον όμιλο!

Σερβία και Δανία, τέθηκαν αντιμέτωπες έχοντας ως μεγάλο στόχο την εξασφάλιση της πρόκρισης στη νοκ άουτ φάση, κάτι που θα επιτύγχαναν με νίκες τους. Η Σερβία χρειαζόταν τη νίκη και μόνο τη νίκη ώστε να ελπίζει σε αντίθεση με τους Σκανδιναβούς που ξεκάθαρα αρκούνταν και στην ισοπαλία.

Οι δύο ομάδες με σαφή προσανατολισμό να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους δεν ρίσκαραν ιδιαίτερα και κάπως ήσυχα και αναίμακτα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε.

Μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή ένα σουτ του πιο δραστήριο ποδοσφαιριστή του γηπέδου, Κρίστιαν Έρικσεν στο 21ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Ράικοβιτς.

Κάπου εκεί τη σκυτάλη πήραν τα νεύρα και βγήκαν οι πρώτες κάρτες. 


Και στο δεύτερο μέρος ωστόσο, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε, με το συντηρητικό παιχνίδι να ευνοεί ξεκάθαρα τους Δανούς και να καταδικάζει τους Σέρβους, οι οποίοι δεν έβαζαν ρίσκο στο παιχνίδι τους ούτε με αίτηση.

Με εξαίρεση την εικόνα της ομάδας του Ντράγκαν Στόικοβιτς στο τελευταίο τέταρτο, όπου έδειξε επιθετικότητα και σφυγμό, η βαλκανική χώρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο φετινό EURO, έχοντας καταλάβει την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με απολογισμό 2 βαθμών εν αντιθέσει με τους Δανούς που προκρίθηκαν ως δεύτεροι στα νοκ άουτ.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης