Euro 2024

Ο Εμπαπέ σκόραρε στο EURO για πρώτη φορά, αλλά η Γαλλία ήταν… απογοητευτική και βγήκε δεύτερη! (video)

Ο Εμπαπέ σκόραρε στο EURO για πρώτη φορά, αλλά η Γαλλία ήταν… απογοητευτική και βγήκε δεύτερη! (video)

Δεν έπεισε η Γαλλία, έδειχνε πως δεν την νοιάζει, από την στιγμή που γνώριζε πως έχει περάσει και το έδειξε με το αγωνιστικό της πρόσωπο. «Κέρδισε» τον Εμπαπέ, ισοφαρίστηκε από την Πολωνία με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και κατέληξε δεύτερη!

Γαλλία που προβληματίζει και απογοητεύει! Η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν για ακόμη ένα ματς στο Euro 2024 δεν έθελξε, ήταν αναποτελεσματική και δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την Πολωνία, μένοντας στο 1-1.

Κάπως έτσι, οι «τρικολόρ» πέρασαν στα νοκ-άουτ ως δεύτεροι μετά τη νίκη της Αυστρίας επί της Ολλανδίας (2-3) και περιμένουν να μάθουν αντίπαλο από τον 5ο όμιλο.

Ο Εμπαπέ με το πρώτο του γκολ σε Euro άνοιξε το σκορ με πέναλτι για τους Γάλλους, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον εντυπωσιακό Σκορούπσκι, ενώ ο Λεβαντόφσκι με τον ίδιο τρόπο και με… διπλή προσπάθεια (σσ. δόθηκε επανάληψη) ισοφάρισε για τους Πολωνούς που αποχαιρέτησαν το τουρνουά με ψηλά το κεφάλι.

Παρόλο που η Γαλλία είχε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες απέναντι στην Πολωνία, ο Πολωνός επιθετικός της Μπαρτσελόνα φρόντισε να την... τιμωρήσει και να την αφήσει στην δεύτερη θέση.

Ο Μπαπέ «έσπασε το ρόδι»με το πρώτο του γκολ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως μπορεί ο ίδιος και το υπόλοιπο σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν να... εμπνεύσουν εμπιστοσύνη στην χώρα τους και το ποδοσφαιρικό κοινό που τους στηρίζει;

Οι Πολωνοί δυστυχώς αποχωρούν, αν και η εικόνα τους και η αντίσταση κόντρα στους Γάλλους αξίζει χειροκρότημα, ενώ η γηπεδούχος της σημερινής αναμέτρησης καλείται να διορθώσει τα λάθη και τα κενά της λίγο πριν την συνάντησή της με τον δεύτερο του 5ου ομίλου στα νοκ-άουτ (προς το παρόν το Βέλγιο).

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάν):
Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερναντές, Καντέ (61’ Γκριεζμάν), Ραμπιό (61’ Καμαβινγκά), Τσουαμενί (81’ Φοφανά), Μπαρκολά (61’ Ζιρού), Ντεμπελέ (86’ Μουανί), Μπαπέ.

Πολωνία (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Σκορούπσκι, Μπέντναρεκ, Νταβίντοβιτς, Κίβιορ, Μόντερ, Ζιελίνσκι, Φρανκόφσκι, Ζαλέφσκι (68’ Σκόρας), Σιμάνσκι (68’ Σβιντέρσκι), Ουρμπάνσκι, Λεβαντόφσκι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης