Euro 2024

Δεν αφήνει… τίποτα: Απόλυτη στον όμιλο η Ισπανία, κέρδισε την Αλβανία (1-0) και είναι πανέτοιμη για τα νοκ-άουτ! (video)

Δεν αφήνει… τίποτα: Απόλυτη στον όμιλο η Ισπανία, κέρδισε την Αλβανία (1-0) και είναι πανέτοιμη για τα νοκ-άουτ! (video)

Ολικό… λίφτινγκ στην ενδεκάδα των Ισπανών, αλλά το αποτέλεσμα ίδιο! Η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε επικράτησε της Αλβανίας με 1-0 (24/06), στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, έκανε το 3/3 και πάει στη νοκ-άουτ φάση του EURO 2024, με την ψυχολογία στα ύψη!

Ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, αλλά αυτή η εθνική Ισπανίας έχει δείξει πως δεν… καταλαβαίνει από τίποτα!

Στο φινάλε του δευτέρου ομίλου στο EURO 2024, η «φούρια ρόχα» επικράτησε της Αλβανίας με 1-0 (24/06), έκανε το 3/3 και έτσι, πάει στη φάση των νοκ-άουτ, με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία!

Παρά το γεγονός ότι η Αλβανία χρειαζόταν απαραιτήτως τους τρεις βαθμούς, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, αποχαιρετώντας τελικά τη διοργάνωση.

Η Ισπανία πήρε το προβάδισμα στο 13ο λεπτό, όταν ο Ντάνι Όλμο «τρύπησε» την άμυνα των Αλβανών με μία εξαιρετική κάθετη, βρίσκοντας τον Φεράν Τόρες στην περιοχή, που τελείωσε τη φάση ιδανικά για το 1-0!


Μάλιστα, οι Ισπανοί έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, στο 36’! Ο Νάβας γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Όλμο έκανε το σουτ, αλλά ο Τζιμσίτι έδιωξε σε κόρνερ!

Η πρώτη καλή στιγμή για την Αλβανία ήρθε στο 45’, με τον Ασλάνι να σουτάρει και τον Ράγια να έχει απάντηση.


Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε. Στο 47’ ο Χοσέλου απείλησε με ένα γυριστό σουτ, στο 64’ ο Λάτσι απάντησε με ένα φάουλ, που κατέληξε σε σουτ στην κίνηση από τον Μπρόγια, για την επέμβαση του Ράγια, όμως από εκεί και έπειτα, ο ρυθμός έπεσε.


Η Ισπανία διατήρησε τα ηνία του αγώνα ως το φινάλε, έκανε το 3/3 φτάνοντας στους εννέα βαθμούς και «δήλωσε» πανέτοιμη για τα νοκ-άουτ στα γήπεδα της Γερμανίας!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλβανία (Σιλβίνιο): Στρακόσια, Μπαλιού, Τζισμίτι, Αγέτι, Μιτάι, Ασλάνι, Ραμαντάνι, Ασάνι, Λάτσι, Μπαϊράμι, Μανάι

Ισπανία (Ντε Λα Φουέντε): Ράγια, Νάβας, Λαπόρτ, Βιβιάν, Γκριμάλντο, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Όλμο, Φεράν Τόρες, Ογιαρθάμπαλ, Χοσέλου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης